Blinde vrouw stoot haar hoofd en kan weer zien

Artsen staan voor een raadsel. De 38-jarige Lisa Reid uit Nieuw-Zeeland was vanaf haar elfde blind. 14 jaar geleden stootte ze haar hoofd tegen de salontafel toen ze haar geleidehond aaide. De volgende ochtend stond ze op en kon plotseling weer zien. Ze is dolgelukkig dat ze haar zicht weer terug heeft. 'Een van de meest schokkende ervaringen was om mijn broer weer te zien. Hij was ineens een volwassen man geworden met een baardje.' Door een tumor die tegen haar oogzenuw drukte, raakte Lisa als kind blind. Met de jarenlange hulp van de Nieuw-Zeelandse Blindenstichting werd ze weer onafhankelijk en kreeg ze haar vrijheid terug. 'Zonder hen was ik verloren geweest', zegt ze zelf. Ze treedt nu tijdens de Nieuw-Zeelandse week voor blinden met haar verhaal naar buiten om aandacht te vragen voor blindheid en geld in te zamelen voor de stichting. 'Ik ben zo dankbaar voor de hulp die ze me boden'.  

Bron(nen):   Daily Mail      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  14 jaar geleden, zijn er snel bij

 2. vandehoedenderand

  Het is een Wonder! Ik denk dat we allemaal even naar boven moeten kijken om de grote man op de wolk te bedanken. Want dit soort dingen gebeuren niet zomaar.

  • ijstaartindeoven

   Dit is al eens eerder gebeurt hoor. Heeft niets met goddelijk ingrijpen te maken. Want waarom gebeurt zoiets niet met degenen in programma Over mijn lijk?

   (in antwoord op vandehoedenderand)
  • Windows 8

   euh, wonder? Niet zomaar zegt u …u weet er meer van ?

   (in antwoord op vandehoedenderand)
 3. Burgermans

  Moet ze nu haar blindengeleidehond teruggeven?

Reacties niet toegestaan