Ex-kolonel wil eindelijk openheid over UFO’s (met video)

Voor de Amerikaanse overheid bestudeerde hij jaren UFO's. Maar alles is en blijft geheim. Onzin, zegt  kolonel John Alexander. Hij wil dat alles juist openbaar wordt. Waarom niet?


Mensen zoals Alexander, die lang toegang tot de meest vertrouwelijke gegevens,  zijn nu strafbaar als ze informatie naar buiten brengen. Ze zijn aan hun militaire geheimhouding gebonden. Alexander wil nu een algemene amnestie voor UFO-onthullers. Al die geheimzinnigheid vergroot alleen maar het wantrouwen: De regering heeft zeker iets te verbergen wat burger niet mag weten...
Heeft hij zelf ooit een vliegende schotel gezien? Ja, in elk geval iets wat er verdomd veel op leek. Maar zeker weten?
Alexander pleit voor de amnestie in een brief aan de Amerikaanse minister van Defensie Leon Panetta en CIA-chef Daid Patraeus. Hij heeft nog geen antwoord gekregen.
Een bekend argument tegen UFO-gelovigen dat ze (nog) geheime militaire vliegtuigen aanzien voor UFO's. Oh ja? Vraag het de militairen. Die kunnen na verloop van tijd meestal wel openheid van zaken geven. In elk geval kunnen ze het gewoon zeggen als het géén geheim defensie-project is.
Door al die geheimhouding verstik je nieuwsgierige types die alle beschikbare informatie - ongeacht de uitkomst: Ze bestaan wel/niet  - graag willen analyseren en bestuderen. Mensen die iets zien, houden nu vaak hun mond. Dan gaat onnodig nuttige informatie verloren.

Nederlands UFO-nieuws

Als je bij YouTube 'best UFO' intikt krijg je onder meer dit.
Oordeel zelf:

Nog eentje?

Bron(nen):   HuffPost  GulfBreezeNews  Gather.com