Thais meisje wil niet geadopteerd worden door Kim Kardashian

Zo belangrijk is welvaart kennelijk ook weer niet, dat je Kim Kardashian als moeder wil. De dertienjarige Thaise Pink wees het aanbod van de multimiljonair af om door haar geadopteerd te worden. 'Iedereen wil een ander of beter leven. Maar toen ik er goed over nadacht, besloot ik dat het niet goed voor me was. Ik zou te veel moeten achter laten'. Ze woont nu in een weeshuis in een straatarm deel van Thailand, omdat haar moeder geen geld heeft om voor haar te zorgen. Kim Kardashian bracht een bezoek aan het tehuis en het intelligente meisje 'stal haar hart'. 'Ik dacht de hele tijd aan haar. Ze was zo lief en zo schattig. Ik zou haar oprecht willen adopteren'. Maar in plaats van de knuffel van Kardashian te worden, heeft de slimme Pink ambitieuzere plannen. Ze gaat naar een van de beste scholen van de provincie en wil straks naar de universiteit om leraar of gids te worden. 'Ik wil mijn land helpen. Ik wil dat mensen hier heen komen en leren over Thailand, zodat ze mijn land beter begrijpen'. Ook zou ze haar vrienden en familie te veel missen. 'De andere kinderen hier voelen als mijn broertjes en zusjes. Die kan ik niet achterlaten'.

Bron(nen):   Daily Mail      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. RHK

  Verstandig besluit van dit meisje. Ik hoop dat ze haar wensen kan verwezenlijken, dat zou een grotere aanwinst opleveren dan Kim ooit zal kunnen zijn.
  Zou Kim nu snappen dat je mensen niet als wegwerp-speeltjes kunt gebruiken voor publiciteit en eigen gewin ?

  • Apekool

   Wat valt er te begrijpen? Gewoon door naar het volgende lieve en schattige kindje – levert kekke plaatjes op bij het sjoppen.

   (in antwoord op RHK)
 2. Dead Silence

  Dit mokkel is een reedt met twee ogen. Die wil je niet als adoptiemoeder.

 3. Templein

  Van wie krijgt ze het geld om straks naar de universiteit te gaan? Als dat van diezelfde Kim Kardashian komt, dan is die Kim een sociaal voelend mens.

  Het zou natuurlijk nog mooier zijn als ze een fonds inricht voor alle kinderen van het weeshuis, slim of niet slim. Maar zo werkt het niet in de wereld. Als ik een mooi boek cadeau krijg voor sinterklaas, zeg ik ook niet dat de gever wel meer boeken aan me zou kunnen geven.

Reacties niet toegestaan