Vrouw woont met 2 kleine kinderen een week in haar auto

Fatima en haar zoons van drie en twee jaar oud wonen noodgedwongen ruim een week in een auto. Het gezin kan geen woning vinden en wordt tot nu toe niet geholpen door instanties. Dat bericht AT5. De vrouw moest twee weken geleden haar tijdelijke woning in Buitenveldert verlaten. Sindsdien is het haar niet gelukt om een huis te vinden via Woningnet. Ze zoekt een woning met een lift, omdat ze door een auto-ongeluk zorgbehoevend is. De vrouw zegt bij alle instanties te hebben aangeklopt, maar ze kon nergens terecht. 'Ik ben bij de GGD geweest, maatschappelijk werk, dienst wonen, ziekenhuis, de huisarts, maar ze kunnen me nergens helpen.' Met de vader van de kinderen heeft ze nauwelijks contact en dus leefde Fatima een week lang noodgedwongen in haar auto. Inmiddels wordt ze door haar ouders opgevangen, maar die situatie is verre van ideaal. Ze is dan ook ten einde raad. 'Kijk als ik alleen was, dan sliep ik wel ergens. Lekker belangrijk. Dit mag niemand overkomen, maar zeker een kind niet.'  

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “heeft ze nauwelijks contact” Meer dan genoeg om zich 2X vol te laten pompen.

  • Lio

   Toch al met al niet zo een erg gevalletje als jouw moeder die zich heeft laten volpompen door een of andere vage figuur waarna helaas maar jammer een uitschot geboren werd als jij.

   (in antwoord op Windows 8)
   • Windows 8

    Gewone mensen wel ja. Dit zijn echter volgelingen van Mo’h pedo’. Als ze geluk hebben mogen ze elkaar zien voor ze trouwen.

    (in antwoord op Lio)

Reacties niet toegestaan