Gijzeling en vuurgevecht bij klopjacht

In de klopjacht op de daders van de aanslag in Parijs is vrijdagochtend geschoten. Volgens de politie wordt zeker een persoon gegijzeld in het Franse dorp Dammartin-en-Goële. De Franse aanklager spreekt eerdere berichten over twee doden tegen.

De Franse politie heeft duizend agenten ingezet bij de gijzeling. De Franse autoriteiten zijn gesprekken begonnen met de gijzelnemers, meldt iTélé. De antiterreureenheid GIGN is ter plaatse.

De twee broers zouden in het gebouw zijn, dat op een steenworp afstand ligt van het Parijse vliegveld Charles de Gaulle. Vluchten die daar moeten landen worden omgeleid.

De omgeving is zwaar beveiligd. De politie heeft omwonenden opgedragen om niet uit huis te gaan. Scholen zijn gesloten.

Bron(nen):   Nu      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. harrr

  Bericht over doden e.d. is ingetrokken.

 2. marianne martens

  Het is oorlog in Europa, er zou ook een verband zijn met de doodgeschoten agent en de daders ? Welke andere groepen zitten hier achter ? De gewone burger is weer de schietschijf van mensen, die systemen en andersdenkenden
  haten, de levenssfeer in Europa is in een korte tijd vernietigend anders verworden.

  • Windows 8

   Wat is een ‘implosie oorlog’?

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    Een oorlog binnen het eigen land tussen verschillende nationale groepen, anders gezegd het “licht niet meer in de ogen” willen zien van andere culturen, op oneigenlijke gronden. Het is van de zotte dat de aanvankelijke arbeiders zich niet als gast hebben gedragen maar na een maatschappelijke evolutie uiteindelijk misbruik maken van onze wetten, zo niet dood, verderf willen zaaien onder onschuldige burgers.
    Op BNN radio hoorde ik net dat 1000′- den leden van de Joodse Gemeenschap in Frankrijk emigreren, in Nederland is het niet anders. Dertig jaar geleden werd al gevreesd voor dit scenario, vanuit binnen alles vernietigen wat deze monstermachine’s niet willen accepteren.

    (in antwoord op Windows 8)

Reacties niet toegestaan