Maat 52 en professioneel fotomodel, dat kan wél

Ze heeft maat 52 en is maar 1,65 meter. Toch heeft Tess Munster een modellencontract binnengesleept bij het grote modellenbureau MiLK Model Management. De 29-jarige Amerikaanse, die ook wel door het leven gaat als Tess Holliday,  is verreweg het dikste model in het bestand van Curves, de plus-size afdeling van MiLK. Anna Shillillaw, directeur van MiLK vertelt: 'Ik zag hoeveel volgers ze had op Instagram, meer dan de meeste modellen. Ze is een voorbeeld voor zo veel vrouwen'. Munster, die vroeger veel gepest is met haar omvang, lanceerde de hashtag #effyourbeautystandards om vrouwen aan te moedigen blij te zijn met hun lichaam, ongeacht de kledingmaat. Inmiddels heeft ze een half miljoen volgers op Facebook en bijna 400.000 op Instagram. Toch ontvangt ze nog dagelijks kritiek. 'Het gaat er om dat je van je lichaam houdt en je dromen najaagt. Iedereen verdient het om gelukkig te zijn, maar het feit dat ik gelukkig ben én dik, dat lijkt mensen gek genoeg te storen'. Despite her success, plus-size model Tess Holliday still can’t believe how far she’s come. Plus-size model Tess Holliday has been signed by MiLK Model Management in the UK, making her the first woman of her size to be signed to a major agency. Plus-size model Tess Holliday was told for most of her life she wasn’t the right size to model.  

Bron(nen):   Huffington Post      

16 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “het feit dat ik gelukkig ben én dik” …

  Eens kijken hoelang de koe ‘gelukkig’ blijft zonder haar 10 hamburgers a day

 2. Burgermans

  Desiree schrijft de laatste tijd wel opvallend veel stukjes over dikke vrouwen.

 3. DoubleUC

  Mooi dik is niet lelijk…yammie! Daar zou mijn plasser zijn weg wel in kunnen vinden! Oeps.. excuseert u mij voor mijn onverholen enthousiasme voor volle dames!

 4. Hector

  Al waren wij de laatste 2 mensen op aarde en hing het voortbestaan van de mensheid van ons af, dan hoeft men niet op mij te rekenen. Nergens een grotere hekel aan dan aan dikke wijven.

  • Windows 8

   Die bovenarmen…lijken wel opgeblazen. Miss Michelin…
   Klein en fijn, kan je lekker mee stoeien 😀

   (in antwoord op Hector)
 5. harrr

  gadverdamme

 6. Koper

  Ze kan een model zijn omdat ze een gezicht heeft dat ook bij maat 40 zou kunnen horen. Voor de rest is ze lichamelijk gezien gewoon een ongezonde dikzak met voorziene problemen op het gebied van hart en vaten, kankergevoeligheid, luchtwegen, diabetes en gewrichten.
  Next.

 7. Dead Silence

  Ik mot geen graten, masr dit is het andere uiterste. En die stierenring door de neus is ook een no-go.

  • DoubleUC

   Je snapt het niet: aan die ring leid je haar rond… wordt ze gewillig van. Pervs need sex too man!

   (in antwoord op Dead Silence)
 8. Barry Bafman

  Ik vind het anders een prachtige vrouw.

Reacties niet toegestaan