IS gooit weer homo van hoog gebouw

De barbaarse praktijken van IS zijn eindeloos. Dinsdag hebben strijders van de terreurgroep weer een man van een gebouw afgegooid die beschuldigd werd van homoseksualiteit. Toen hij de val overleefde is hij gestenigd. Dat schrijft The Independent. Volgens een Syrische mensenrechtenorganisatie gebeurde het in de stad al-Tabaqa ten westen van Raqqa. De vermoorde man zou tussen de 25 en 30 jaar oud zijn. Hij werd geblinddoekt naar beneden gegooid, terwijl een grote menigte enthousiast toekeek. Het is niet de eerste keer dat het gebeurt. In januari en februari zijn er zover bekend nog drie homoseksuele mannen van een hoog gebouw gegooid en gedood. The man is thrown from the building by militants

Bron(nen):   The Independent      

47 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jo

  Ach arme man, wat zijn het toch een barbaren.

  • Ko Herent

   Vreselijk zo te moeten sterven op zo’n heldere dag. En dan die baard die er foto’s van staat te maken.

   (in antwoord op Jo)
 2. coco

  Het zijn geen barbaren, maar zieke geesten, in dienst van de duvel, en de wereld kijkt toe. Openbaring!

 3. Malky

  Ik ben altijd zo bang dat dit slecht af gaat stralen op moslims, de meeste mensen snappen wel dat dit absoluut niets met religie te maken heeft, en zeker niet het echte probleem is.

 4. kaassticks

  ze werken voor lucifer

 5. Mike Van Der Linden Jansen

  Walgelijk!! Meer bommen op IS a.u.b

 6. Paulraw

  ´Hij werd geblinddoekt naar beneden gegooid, terwijl een grote menigte enthousiast toekeek.´

  Het werk van een lone wolf ,niet gesteund door zijn omgeving.dat zie je meteen.

  *een grote menigte enthousiast*

 7. Burgermans

  Deze moslims doen precies wat Mohammed hen heeft opgedragen in de Qur’an en Hadith. Dit toont nog maar eens aan dat de islam geen plaats mag hebben in onze democratische, westerse samenleving.

  • nas

   En wat heeft Mohammed (vrede zij met hem) ons precies opgedragen. Zoekt u voor mij een aantal verzen op uit de koran waarin het gedrag dat IS vertoont wordt rechtgesproken door de islam.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Windows 8

    Mohammed de pedofiel bedoel je ?

    “”When a man mounts another man, the throne of God shakes.”

    “Kill the one that is doing it and also kill the one that it is being done to.” (in reference to the active and passive partners in gay sexual intercourse)”

    (in antwoord op nas)
   • Burgermans

    “En (gedenkt) Loet toen hij tot zijn volk zei: ,,Begaan jullie zedeloosheid die nog niemand van de bewoners van de werelden vóór jullie heeft begaan? Voorwaar, jullie naderen wellustig mannen in plaats van vrouwen. Jullie zijn een overschrijdend volk.”
    (Soerat al-Acraaf: 80-81)

    “Voorwaar, Wij zonden vulkanische stenen over hen, behalve over de familie van Loet. Wij redden hen in het laatste gedeelte van de nacht.”
    (Soerat al-Qamar: 34)

    “En (gedenkt) Loet, toen hij tegen zijn volk zei: ,,Jullie begaan zeker gruweldaden die niemand van de mensen ooit beging.”
    (Soerat al-cAnkaboet: 28)

    “En aan Loet schonken Wij wijsheid en kennis en Wij redden hem uit de stad waarvan (de bevolking) vuiligheid placht te bedrijven. Zeker, zij waren een slecht volk, zwaar zondig.”
    (Soerat al-Anbiyaa’: 74)

    “En (gedenkt) Loet, toen hij tot zijn volk zei: ,,Begaan jullie gruweldaden, hoewel jullie het inzien? Waarom benaderen jullie uit begeerte mannen in plaats van vrouwen? Jullie zijn beslist een onwetend volk.” Maar het antwoord van zijn volk was slechts dat zij zeiden: ,,Verdrijft de familie van Loet uit jullie stad: zeker, zij zijn mensen die zich reinigen.” Toen redden Wij hem en zijn familie, behalve zijn vrouw: Wij bepaalden dat zij tot de achterblijvers behoorde. En wij deden op hen een (vulkanische) regen neerdalen: en slecht was de regen voor de gewaarschuwden.”
    (Soerat an-Naml: 54-58)

    Het is overgeleverd door Djaabir (moge Allah weltevreden met hem zijn) dat de Profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd: “Er is niets waar ik meer voor vrees voor mijn Oemmah, dan de daad van het volk van Loet.”
    (Tirmidhi en Ibn Maadjah)

    (in antwoord op nas)
    • Rob Leurs Kout

     Dit is het verhaal van Lot (verwoesting van Sodom en Gomorra), overigens uitgaande van een strikte weergave zou dat betekenen dat alles inwoners homosexueel waren en dat betwijfel ik. In de Bijbel staat het verhaal van Sodom en Gomorra. Deze plaatsen zijn niet vergaan door homofilie, maar door liefdeloosheid, bandeloosheid, haat en hebzucht enz. Dat is iets heel anders.

     (in antwoord op Burgermans)
    • nas

     Meneer Burgermans nogmaals het is erg belangrijk om de betreffende verzen in de juiste context te lezen. De koran lezen en leren begrijpen zonder enkel begeleiding voor diegene die het nodig hebben is een gevaar voor ons allen, een voorbeeld daarvan is ISIS. Als u eens de moeite neemt om het heilige boek de koran daadwerkelijk aandachtig te lezen zult u zich verbazen, ik daag u uit. Hier alvast een enkel van de verzen waarin onnodig geweld nooit zal worden gerechtvaardigd door Allah (swt) en Mohammed (vrede zij met hem).

     (Qor’aan 2:190) En bestrijdt op de weg van God hen die jullie bestrijden, maar begaat
     geen overtredingen, God bemint de overtreders niet.

     (Qor’aan 22:39-40) Aan hen die bestreden worden is het toegestaan (te strijden) omdat hun
     onrecht is aangedaan, God heeft de macht om hen te helpen die zonder recht uit
     hun woningen verdreven zijn alleen maar omdat zij zeggen: onze Heer is God en
     als God de mensen
     elkaar niet had laten weerhouden dan waren kloosters, kerken, synagogen en moskeeën waarin de
     naam van God vaak genoemd wordt zeker verwoest.

     Lees niet enkel wat u wil lezen, een leven ontnemen van een ander zonder enige aanleiding is in de islam ten strengste verboden zowel een gelovige als niet-gelovige. Wel is het toegestaan om iemand het leven te ontnemen indien de vijand die van u wilt ontnemen in een strijd. Maar maakt dat ons terroristen, merendeel van de moslims over de hele wereld zal niet eens durven te doden tijdens het verdedigen van zichzelf en zal zich laten doden. Wij zijn ten slotte ook maar mensen en hebben het recht om ons geloof te belijden in vrijheid zonder enige haat en tientallen anti-islam demonstraties net als dat een Joodse, een christen, een atheïst, een homofilie en een lesbienne zich moeten en kunnen uitspreken.

     ISIS IS GEEN ISLAM!!!!

     (in antwoord op Burgermans)
   • Albert Bakker

    Godsdienst als abstract idee heeft enkel impact in de wereld als mensen er naar handelen op basis van deze ideeën. Als mensen niet handelen naar godsdiensten hebben deze ideeën geen werkelijkheidswaarde. Je kun ieder willekeurig idee èn het exacte tegendeel ervan rechtvaardigen met “openbaringen” en er bestaat geen Opperwezen die recht kan zetten wat volgelingen verkeerd doen of zijn wil verkeerd uitleggen.

    Dus

    Islam is wat moslims doen.

    Moslims doen homo’s afgooien van gebouwen en daarna doodgooien met stenen als ze het overleven.

    Dus

    Islam is homo’s afgooien van gebouwen en daarna doodgooien met stenen als ze het overleven.

    Christendom is wat christenen doen.

    Als christenen homo’s van gebouwen afgooien en daarna doodgooien met stenen als ze het overleven dan is ook christendom homo’s van gebouwen afgooien en daarna doodgooien met stenen als ze het overleven.

    Dan kijken we naar de werkelijkheid en moeten dus concluderen dat:

    Christendom is dus niet homo’s van gebouwen afgooien en daarna doodgooien met stenen als ze het overleven en islam is dus wel homo’s van gebouwen afgooien en daarna doodgooien met stenen als ze het overleven.

    En zo staan de zaken ervoor in de wereld.

    (in antwoord op nas)
    • nas

     Dus als ik het goed begrijp is,

     Christendom is wat christenen doen.

     Christenen (priesters) is kinderen misbruiken voornamelijk jongens van jonge leeftijd.

     Dus

     Christendom is kinderen misbruiken voornamelijk jongens van jonge leeftijd.

     Dus zo staan de zaken ervoor in de wereld?

     Wat klinkt dat achterlijk bah bah bah wat een denkwijze….

     Zo denk ik en vele andere met mij er totaal niet over elk individu is verantwoordelijk voor zijn eigen daad! Ik met miljoenen andere moslims gaf de slachtoffer toch geen duw waardoor hij van het dak viel? En mijn christelijke buurman en miljoenen andere christenen hielden de slachtoffer toch niet vast zodat de priester ongestoord het kind kon misbruiken?

     (in antwoord op Albert Bakker)
  • Rob Leurs Kout

   Heb je de Koran eigenlijk wel gelezen, ik betwijfel het. En mocht het zo zijn, wijs mij eens aan waar staat wat jij beweert

   (in antwoord op Burgermans)
 8. Windows 8

  “Prof Jay wrote: “No one knows the true scale of child sexual exploitation in Rotherham over the years. Our conservative estimate is that approximately 1,400 children were sexually exploited over the full inquiry period, from 1997 to 2013.”

  For at least 16-years gangs of mainly Asian (Muslim) men were able to target, groom and abuse girls as young as 11, with little to fear from the authorities.

  http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/uk-police-arrested-parents-trying-to-stop-muslims-from-raping-their-children/

 9. Roma

  ha haaaaaaaaaaaaa

 10. Rob Leurs Kout

  Ik denk dat je versteld zult staan hoeveel lieden binnen orthodox gelovige kring (van welke religie dan ook) hier instemmend naar kijkt. Uiteraard mogen hun (sexuele) escapades niet bekend worden, want in hun kring geldt: sex is vies, daar praat je niet over.

  • Burgermans

   Ik denk heel weinig. Dergelijke homohaat zie je feitelijk alleen bij moslims en in donker Afrika.

   (in antwoord op Rob Leurs Kout)
   • Rob Leurs Kout

    Oh ja? Ken jij samenwonende homo’s op Urk, in Ermelo, Bunschoten of een andere plaats in de bijbelgordel?

    (in antwoord op Burgermans)
  • Bart

   Ik kom zelf uit bevindelijk gereformeerde kringen en je stelling is absoluut niet waar. Nog nooit heb ik iemand een suggestie in die richting horen doen. Ik kom uit een dorp waar 36% SGP stemt en
   een lesbisch stel woont hier al jaren zonder problemen. Een homostel runde jaren een restaurant en iedereen, ook het christelijke bevolkingsdeel ging er eten. Zou dit ook kunnen in Amsterdam-West?

   Hoor je weleens van weggepeste homo’s in de Bible Belt? Ik denk dat een homostel minder problemen heeft in Barneveld dan in Bos en Lommer.

   (in antwoord op Rob Leurs Kout)
   • Rob Leurs Kout

    Ze zullen het niet zeggen, dus uitgaande van jouw woorden kan een homo rustig gaan samenwonen in bijv. Urk of Bunschoten. Zij zullen daar met respect worden bejegend, ze kunnen rustig over straat, geen probleem?

    (in antwoord op Bart)
    • Bart

     Homo’s zullen op straat zeker niet uitgescholden of bespuugd worden in Urk of Bunschoten. Zou dat wel gebeuren dan zou de linkse media in Nederland groots uitpakken daarover, dus dan had u dat wel geweten.

     (in antwoord op Rob Leurs Kout)
   • Rob Leurs Kout

    Leg je oor maar eens te luisteren bij RefoAnders en soortgelijke clubs. Noem mij eens een gezindte binnen de bible belt waar men homosexualiteit accepteert, dat kun je niet. Het mag, mits de homo’s zich aan allerlei regels houden en de hetero’s? Die mogen alles wat de homo’s verboden is.

    (in antwoord op Bart)
  • Windows 8

   Bron ?

   (in antwoord op Rob Leurs Kout)
   • Rob Leurs Kout

    Bron? Dat is algemeen bekend, homo’s zijn vies en over incest wordt niet gesproken

    (in antwoord op Windows 8)
    • Windows 8

     Wat is er vies aan 2 volwassen mensen die seks hebben?

     (in antwoord op Rob Leurs Kout)
     • Rob Leurs Kout

      Niets! Maar daar denken ze in de bijbelgordel anders over…… Daar redeneren ze dat iedereen hetero is (het idee dat een moeder een homo baart is voor die lieden ondenkbaar), die vieze oom binnen de familie ach, daar praten ze niet over. Maar die man die homo is en zijn eigen leven wil leiden, samen wil wonen, wil troiuwen voor de wet, kinderen wil adopteren? Nee, nee dat kan niet, die is vies, die kan vertrekken, stel je voor zeg!?

      (in antwoord op Windows 8)
     • Bart

      Waarom steeds die beschuldiging van incest, terwijl dat binnen bevindelijk gereformeerde kringen niet vaker voorkomt dan daar buiten?

      (in antwoord op Rob Leurs Kout)
    • Allard

     Windows 8 wil altijd een bron Rob.

     (in antwoord op Rob Leurs Kout)
 11. Rob Leurs Kout

  Ok, misschien heb ik te snel geoordeeld, maar ik kan me niet voorstellen dat een vriendenkoppel ongestoord op de bible belt kan wonen zonder gepest te worden. Ik weet uit eigen ervaring welke vreemde spelletjes er vanuit de familie worden gespeeld, hoe mensen tegen je op worden gezet enz.

Reacties niet toegestaan