Win een enkeltje naar ‘islamland naar keuze’ met de quiz van Vlaams Belang

De politieke partij Vlaams Belang in Antwerpen is een nieuwe campagne gestart met de naam 'Oost West? Thuis Best!'. De partij van Filip Dewinter richt zich daarmee op moslims 'die zich hier niet thuis voelen' of die vinden dat de sharia moet worden ingevoerd. Om hen te overtuigen dan maar terug te keren naar het land van herkomst verloot Vlaams Belang 10 vliegtickets naar een 'islamland naar keuze' onder de winnaars van een quiz. Dewinter vindt dat de radicalisering niet beheersbaar is. Initiatieven zoals het scheiden van geradicaliseerde gedetineerden van andere gevangenen of het deradicaliseren op scholen werkt volgens hem niet voldoende. "We hebben de problemen ook grotendeels aan onszelf te wijten: we hebben de fundamentalistische islam zich hier laten nestelen net zoals dat eerder al gebeurd was in de thuislanden van de hier gearriveerde moslims. Het wordt nu tijd dat we de bokken van de geiten scheiden: wie zich echt niet wil aanpassen aan onze gewoonten of wetten, moeten we overhalen om terug te keren." Voor het 'actieve exitbeleid' worden 60.000 'Oost West? Thuis Best!'-pamfletten verspreidt in Antwerpse probleemwijken ('concentratiewijken'). In de quiz staan vragen als; Hoeveel maagden wachten in de hemel op een islamterrorist, hoe heet de 13-jarige vrouw van Mohammed, is een hond haram of halal en wie is de schrijver van De Duivelsverzen. 'Wie terugkeert, komt nooit meer terug'.

Bron(nen):   AD      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Leuk om te lezen dat het Vlaams Belang de uitstekende ideeën van burgemeester Aboutaleb overneemt. Hoe meer haatbaarden een enkeltje Midden-Oosten boeken des te beter het leven hier in Nederland en Vlaanderen.

 2. Windows 8

  Minder minder minder !

  “In Amsterdam is een 96-jarige vrouw die achter een rollator liep neergestoken. Ze liep verschillende steekwonden in haar buik op. Ook moest ze enkele klappen incasseren.
  De politie gaf een melding uit op Burgernet. Het zou gaan om een LICHTGETINTE man”

  Jan, Piet of Joris die te lang onder de zonnebank lag?

 3. Ko Herent

  Dewinter kan weer op mij rekenen! Antwerpen weer vrij van voddenkoppen en baardapen.

 4. Windows 8

  En weer 46 religekkies naar Allah geblazen door geestes(ziek)genoten.
  Waar zijn de protesten?
  “46 casualties have already been confirmed by medical and security sources, cited by Reuters. 200 people have reportedly been injured in the attack.”
  http://rt.com/news/242545-yemen-mosques-suicide-attack/

 5. Vogelbeest

  Op zich goed, maar je moet ook iets doen om te voorkomen dat ze terugkomen.

Reacties niet toegestaan