Gemeente Utrecht dumpt afval in park voor teamuitje

Brouwerij Inbev had een leuk teamuitje bedacht voor een aantal medewerkers: rommel opruimen in een park in Utrecht. Klein probleempje was dat er niet genoeg troep lag om het uitje tot een succes te maken. Tot verbijstering van omwonenden strooiden gemeentewerkers daarom gisterochtend extra afval rond in het park. Dat meldt RTV Utrecht.
Een uur na de verspreiding van het afval arriveerden twee bussen met zo'n honderd werknemers van de brouwerij. Zij gingen vervolgens met hesjes, grijpers en vuilniszakken aan het werk in het park. De gemeente Utrecht laat in een reactie weten dat de actie niet handig was. 'Het is fijn dat het schoongemaakt is, maar het is niet de bedoeling dat het neergegooid wordt om het daarna weer op te laten ruimen.' InBev zegt niets te weten van de afvalverspreiding door de gemeente. 'Hier waren wij absoluut niet van op de hoogte en wij zouden daar ook nooit aan meewerken. Bij de meer dan honderd InBev-medewerkers die zich vanochtend met enthousiasme dachten in te zetten voor het goede doel overheerst nu vooral teleurstelling.'

Bron(nen):   NU.nl      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. marianne martens

    Wat een leugenachtig geëmmer wederzijds en wat een banale actie. In armoede wijken ligt genoeg rotzooi. Ga daar naar toe als humbug of maak je eigen kantoor schoon.

  2. Windows 8

    Kafka aan de top …

Reacties niet toegestaan