Edward Snowden waarschuwt opnieuw: ‘De NSA kijkt naar je naaktfoto’s’

Klokkenluider Edward Snowden waarschuwt dat de NSA 'waarschijnlijk wel naar je naaktfoto's zit te kijken.' In een interview met John Oliver van 'Last Week Tonight' beweert Snowden dat 'er niet moeilijk wordt gedaan over naaktheid bij de NSA, omdat er de hele tijd naaktfoto's voorbij komen.' Als Oliver hem zegt dat velen dat angstaanjagend vinden, antwoordt hij: 'Het goede nieuws is dat er geen speciaal programma voor naaktfoto's is ontwikkeld. Het slechte nieuws is dat de NSA nog steeds informatie van iedereen verzamelt.' Hieronder het hele interview met Edward Snowden.

Bron(nen):   The Independent      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Ik heb niet eens naaktfoto’s, Jeanette. Jij wel dan?

 2. Leo

  Ik kan me niet heugen ooit ergens een naaktfoto te hebben genomen. Noch van mezelf noch van iemand anders. Toch zou ik ‘mijn’ NASA archief wel eens willen inzien.

  • Prikker

   Bij de NASA bewaren ze alleen al dat gelul in de ruimte van je, bij de NSA daar zou je die naaktfoto’s van je kunnen vinden… let wel… ze hoeven niet door jezelf gemaakt te zijn he…

   (in antwoord op Leo)
 3. Calhoun84

  Ach, dan lachen ze een keer om je halfslappe penis en de volgende dag zijn ze het weer vergeten.

 4. vandehoedenderand

  Ze zullen geïmponeerd zijn van mijn foto’s. Ik schaam me nergens voor. Verder is niets, maar dan ook niets helemaal privé op het internet. Er bestaat geen privacy op het web. Alles is traceerbaar.

Reacties niet toegestaan