Waarom IS schoenen van Nike verbiedt

Terreurgroep IS heeft weer allerlei nieuwe dingen verzonnen die verboden zijn, zoals het noemen van de naam van de zangeres Madonna, het spelen van tafelvoetbal en het kijken naar de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid. En nu dus ook alle producten van Nike. Nike wat daar wordt uitgesproken als Neikh klinkt, zoals het Arabische woord voor 'neuken' aldus IS. Er is een speciale waarschuwing uitgegaan naar winkeliers en marktkoopmannen die nog Nike verkopen. Als ze betrapt worden, krijgen ze een boete, gevangenisstraf en een openbare afranseling. In de straten van Raqqa deelt IS momenteel een folder uit waarin een aantal 'vreemde woorden' worden verboden. Ze hebben veelal met seks te maken, zoals kiss, bitch en cupid. Ook legt IS voetbal steeds meer aan banden. Het kijken ervan op tv is verboden. Eind maart werden 13 tieners in Mosul geëxecuteerd, omdat ze na meerdere waarschuwingen betrapt werden bij het kijken van de wedstrijd tussen Irak en Jordanië.

Bron(nen):   Newsmonkey      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Wat een prachtig geloof.

 2. Windows 8

  zolang het daar maar bij bleef

  “Deze twee geblinddoekte ‘homo’s in Syrië krijgen een knuffel en lijken op vergiffenis te mogen rekenen. “Jullie zonden worden jullie vergeven”, klonk het zelfs letterlijk. Enkele seconden later zouden ze gestenigd worden door minstens vier IS-strijders, voor de ogen van een bloeddorstige menigte.”

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2298112/2015/04/24/Eerst-een-knuffel-en-vergiffenis-dan-gestenigd.dhtml

 3. Windows 8

  IS wordt dus gesponsord door Adidas?

 4. Likoed Nederland

  Of noemen ze het Joods?
  Want erger kan niet, volgens islamitische geleerden:

  http://likud.nl/2015/04/allah-houdt-niet-van-joden/

 5. Dead Silence

  Ik Nike jullie allemaal de moeder.

Reacties niet toegestaan