Weerzinwekkende foto van IS-baby met pistool en granaat

Op Twitter is een foto verspreid van een baby met een pistool en granaat naast zijn hoofdje. Ook is een geboortecertificaat bijgevoegd. Onder het afschrikwekkende beeld staat behalve zijn naam en die van zijn vader en moeder de boodschap: 'Dit kind zal een risico zijn voor jullie, niet voor ons'. Of de Tweet daadwerkelijk door IS is geplaatst, is nog niet duidelijk. In september vorig jaar zorgde een gelijkaardige foto ook voor ophef. Toen verscheen er een plaatje van een kind met wapens en een vlag van IS op internet.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

13 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “Dit kind zal een risico zijn voor jullie, niet voor ons” “This child will be risk to you not JUST to us ”
  Toch maar eens die cursus Engels herzien Jeanette.

 2. Windows 8

  Later als hij groot is …
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6651955/9a3b7948/hoi_treinrukker.html

 3. Albert Bakker

  Islam: iedere dag weer een stukje erger dan de vorige.

 4. Burgermans

  Kanonnenvoer voor Allah.

 5. STOP

  Door die foto weer te publiceren geven jullie IS een plek om hun boodschap te uiten. Dergelijk materiaal laten voor wat het is en niet verder verspreiden. En als jullie deze kinderfoto van IS al weerzinwekkend vinden hebben jullie niet veel gezien.

  • Albert Bakker

   Deze “boodschap” geeft ons in een inkijk in de psychologie van de godsvrucht van fundamentalistische moslims. De boodschap is: wij hebben geen enkele achting voor het leven, wij hebben geen enkel spoor van moreel besef, we zijn volslagen gek.

   Ja, dat eh… hoe zal ik het zeggen.. wisten we al. Dit voegt daaraan niets toe. Het is nu slechts een kwestie van documentatie en voer voor generaties aan psychologen.

   (in antwoord op STOP)
 6. Foetsie

  En zie, de foto is van het Twitteraccount verdwenen. Net als veel ander walgelijk materiaal, en accounts. Gewonn melden, en als dat niet helpt> http://ghostsec.org/

 7. Koper

  Als deze vader gewoon een baan en een hypotheek had gehad, was dit niet gebeurd.

  • STOP

   Volgens mij gaat die stelling niet op. Veel van die lui zitten daar in oorlogsgebied te twitteren. Het enige dat zij kennen is geweld. Het zal nog wel ettelijke jaren duren voordat daar de eerste hypotheek verstrekt kan worden. Misschien maken wij dat niet eens meer mee, en staat die kleine over 16 jaar idd met een geweer in onze richting te zwaaien. Die kans is niet onaanzienlijk , gezien de haat die de mensen daar tentoon spreiden. Deze vader heeft in elk geval duidelijk gemaakt wat hij zijn kind zal meegeven. Dat deze foto authentiek is mogen we aannemen. Zo zijn er twee foto’s van een kind dat een pop (aan de haren) en een mes in handen heeft. Het kind met zwarte bivakmuts op voor een zwarte vlag met Arabische tekens. Op de tweede foto ligt de pop met afgesneden hoofd op de grond, voor diezelfde vlag. Het hoofd en het mes liggen op de rug van de pop. En niet te vergeten de talloze (kleine) kinderen die de meest verschrikkelijke wapens in handen hebben.

   (in antwoord op Koper)
  • Windows 8

   De kansen om die te verwezenlijken heeft hij alvast gehad.

   (in antwoord op Koper)
  • Albert Bakker

   Ja dat klopt als het nou eens niet zo was dat vaders met banen en hypotheken naar Syrië vertrekken om juist dit soort dingen te kunnen doen. De reden heet islam.

   (in antwoord op Koper)

Reacties niet toegestaan