Burger King medewerker plaatst foto waarop hij op sla staat

Een anonieme Burger King medewerker plaatste deze foto van zichzelf op de 4chan website (website waarop abonnees foto’s kunnen plaatsen) en schreef als onderschrift er bij: ‘Deze sla eet u bij Burger King’.

Gelukkig voor Burger King klanten en helaas voor de medewerker was de posting niet zo anoniem als de smeerkees had gedacht. Een aantal 4chan bezoekers waren over de foto zo verbolgen, dat zij besloten actie te ondernemen. Zij grepen de GPS-data die bij de foto automatisch werd meegezonden en konden op die manier precies zien waar de foto was genomen. Het telefoonnummer en het adres van de betreffende Burger King was daarna zo gevonden en e-mails en telefoontjes naar het fastfood restaurant volgden.

De shift-manager van het restaurant gaf aan dat het ging om een medewerker die al lange tijd bij Burger King werkzaam is. Ook gaf zij aan dat dit de eerste waarschuwing was voor deze medewerker.  Gelukkig liep het niet zomaar met een sisser af. Volgens een andere manager van het restaurant zouden zowel de viespeuk als de dienstdoende shift-manager ontslagen worden.

Mocht dit andere grapjassen op een idee brengen… Wees gewaarschuwd. Het nam de bezoekers van 4chan slechts 15 minuten in beslag om de locatie van de Burger King te bepalen en de eerste e-mails de deur uit te doen!

Bron(nen):   Huffington Post