Deze scholier werd naar huis gestuurd, omdat ze te sexy gekleed was

Een Amerikaanse scholiere is door haar school naar huis gestuurd, omdat haar kleding de jongens te veel zou afleiden. Het ging de preutse school niet om een minirok of naveltrui, maar om een ontbloot sleutelbeen. De 16-jarige Stephanie Hughes uit het Amerikaanse Versailles in Kentucky probeerde haar sexy sleutelbeen nog te bedekken met een sjaal, maar dat was niet voldoende. Ze moest terug naar huis om zich om te kleden. De kledingvoorschriften op de school roepen al langer weerstand op. Niet alleen is een bloot sleutelbeen verboden, de mouwen moeten ook deels de onderarm bedekken en shirts dienen een ronde gesloten hals te hebben. Uiteraard moeten broeken en rokken minstens tot op de knie reiken. Na meerdere klachten overweegt het schoolhoofd de strenge regels te herzien, maar die zullen niet eerder ingaan dan per 1 januari 2016. De leerlingen kunnen hun coltruien dus het beste nog maar even bewaren. This is Stephanie Hughes of Versailles, Kentucky. Last week, says Stephanie's mother, Stacie Dunn, she was sent home from school for wearing this outfit. When the 16-year-old tried to cover up with a scarf, she got pushback from her high school administration, who told her she wasn't tying her scarf the proper way. Stephanie was sent home.

Bron(nen):   Buzzfeed      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  Laat dat schoolhoofd eens kijken in de gemiddelde achterstandswijk in NL. Waarschijnlijk blijft hij dood met hartproblemen.

 2. Jaap Aap

  En dan wordt er hier keer op keer alleen gewezen naar moslima’s en hun (vermeende) gedwongen manier van kleden. Er zijn echter genoeg (meeste?) moslima’s die zelf de keus maken zich te kleding in overeenstemming met de voorschriften voor bedekkende kleding. Hier gaat het echter overduidelijk om een bindende verplichting. En dat in het land van “de vrijheid” LOL.

 3. Dead Silence

  Prettig voor het oog en niks indecent aan.

 4. Eric Koster

  Ik hou op zich wel van een beetje porno op zijn tijd maar dit is zelfs mij wat te gortig

 5. Burgermans

  En terecht.
  *fapfapfap*

 6. Floris Vrijdag

  Ze hadden haar beter 5000 situps kunnen laten doen vanwege dat blubberbuikje

Reacties niet toegestaan