Nederlandse moslims veroordelen aanslagen

Nederlandse moslims, verenigd in het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), hebben de aanslagen in Parijs scherp veroordeeld. In een verklaring spreekt het CMO van ,,barbaarse, laffe, onmenselijke terreuraanslagen tegen de Franse samenleving en in feite de gehele mensheid. De Nederlandse moslimgemeenschap is intens verdrietig en voelt zich dan ook verbonden met alle slachtoffers en het Franse volk."

,,Laten we allemaal waakzaam en alert zijn dat deze zieke misdadigers ons niet uit elkaar drijven met hun laffe misdaden", zo waarschuwt het CMO.

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  “De Nederlandse moslimgemeenschap is intens verdrietig ”
  Oh really ? Zijn er dan enquetes gebeurd of onderzoek?

  Marokko.nl toont de gestoorde geest van de moslim
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6696055/eb76f393/een_kijkje_in_het_psychopathische_brein_van_de_gemiddelde_marokko.nl_bezoeker.html

  • Legija

   Inderdaad…hoe kan een site bestaan, die dit toejuicht, en toestaat? Dit zegt gelijk hoe het gros van de moslims denkt!

   (in antwoord op Blargh)
   • Blargh

    ach, eerlijkheidshalve mag je die claim niet maken.
    De oudere generatie aanhangers van deze achterlijke religie daarvan zit de man in de coffeeshop en de vrouw zorgt voor haar nest kinderen. Internet is iets waar ze wel eens van gehoord hebben.

    (in antwoord op Legija)
    • Legija

     Tsja….struisvogelpolitiek, maar het maakt de domme mens niet per definitie onschuldig, welk zinnig mens kan een dergelijke religie aanhangen en toejuichen, dan zit er ergens toch een flink steekje los?

     (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      peer pressure : ik doe het want ouders doen het en kinderen zijn nu eenmaal geprogrammeerd om dat voor waar te aanzien (niet in water want krokodil). Daarbij hokken ze allemaal samen dus ook nog eens druk van neefjes nichtjes talloze broertjes én afvalligen krijgen doodstraf.
      Tadaaa, een sekte

      (in antwoord op Legija)
     • Legija

      En dat maakt dat specifieke geloof tot een levensgevaarlijke Godsdienst! Met nog gevaarlijke volgers, en alles uit naam van een achterlijk achterhaald boek, en een denkbeeldig sprookjesvriendje!

      (in antwoord op Blargh)
 2. Burgermans

  Een leeg gebaar. Ze kunnen beter hun afschuwelijke religie vaarwel zeggen en Christen of Boeddhist worden.

  De ultieme consequentie van de islam is de terreur. Mohammed heeft zijn volgelingen bevolen om alle andersdenkenden te vermoorden en dat is precies wat deze aanslagplegers hebben gedaan.

  • catchit64

   Nou, of ze christen, Boeddhist of een ander geloof moeten gaan aanhangen is niet strikt noodzakelijk. Wat onder ogen moet worden gezien is dat dat geloof keihard vecht tegen alles wat ze niet zint en dat doet geen ander geloof op zo’n grote schaal. Dus als je als Moslim vind dat dat niet jou geloof is om het zo te doen keer je er dan tegen en ga geen krokodillen tranen huilen alsof je het erg vind. Geloof wat je wilt maar gun elkaar de ruimte en leg niemand wat op. Dat is het probleem van de Islam. De goeie lijden onder de slechte, maar die goeie doen er geen zak aan en blijven dat geloof verdedigen.

   (in antwoord op Burgermans)

Reacties niet toegestaan