Weense kleuters worden voorbereid op jihad

In een Weense kleuterschool hebben de kleuterleidsters een brochure gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe ze de kinderen moeten voorbereiden op de Heilige Oorlog. Dat meldt de krant Österreich. De controversiële brochure ligt nu bij het parket van Wenen. Het hoofd van de school, Mohamad Ibrahim S., ontkent dit. ‘Dit is niet waar en we voeden de kinderen ook helemaal niet religieus op.’ Hoe een voormalig werknemer dan in het bezit gekomen is van de brochure, blijft een raadsel. Op pagina 16 van de brochure staat te lezen dat het doel van de opvoeding de voorbereiding op de jihad is. 'Ze moeten voorbereid worden op het vierde niveau en dat is de jihad', staat er letterlijk. Vechten voor de zaak van God gebeurt 'vooral met het zwaard'. 'De jihad is een strijd tegen alle krachten die de islam bedreigen.' Verder staat er nog te lezen dat de kinderen op hun 15e klaar moeten zijn voor de strijd. ‘Voor een moslim is het een grote eer om met een wapen in de hand ten strijde te trekken.’ Er wordt ook stevig uitgehaald naar 'laffe moeders'. Dat zijn de moeders die hun zonen willen behoeden voor gevaar.  

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  “Het hoofd van de school, Mohamad Ibrahim S., ontkent dit.”
  Liegen liegen en blijven liegen, een echte moslim

 2. Blargh

  In Zwitserland dan weer goed nieuws : 6500 boerkaboete

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3332097/Women-wearing-burqa-fined-6-500-Switzerland-local-referendum-bring-rule.html

 3. Burgermans

  Jihad is dan ook een plicht voor iedere Moslim.

  ‘Strijdt tegen hen die niet in Allah geloven en niet in de laatste dag en die niet verbieden wat Allah en zijn gezand verboden hebben en die niet de godsdienst van de waarheid aanvaarden uit het midden van hen aan wie het boek gegeven is, totdat zij naar vermogen onderdanig de schatting betalen’.

 4. Likoed Nederland

  Luister naar deze Koran geleerde: ook de vrouwen en de kinderen moeten worden gedood.

  http://likud.nl/2015/11/korangeleerde-ook-de-vrouwen-en-de-kinderen-moeten-gedood/

 5. Legija

  Politieke Correctheid, is één van de grootste vijanden van Europa, onze politici, zijn geitenwollen sokken helden…ben benieuwd hoelang zij hun bevolking nog in toom kunnen houden?

Reacties niet toegestaan