Dit is het testament van de Parijse terroristen: nieuwe aanslagen volgen

In het nieuwste nummer van Dâr al-Islam, het officiële Franstalige tijdschrift van Islamitische Staat, werden de testamenten gepubliceerd van drie terroristen die betrokken waren bij de aanslagen in Parijs. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Hun belangrijkste wens? Zet de strijd voort.

Abdelhamid Abaaoud vraagt in zijn wilsbeschikking alle moslims om voor hem te bidden, zodat Allah hem zal opnemen in het Paradijs. Hij wil dat zijn broeders voor zijn vijftienjarige broertje Younes zorgen, de tiener die hij meenam naar Syrië. “Omkader hem met het goede zodat hij een leeuw van ons geloof zal worden door islamitische en militaire kennis. Dat Allah ons toestaat om Rome te veroveren, net als alle andere landen.”

Bestrijd de ongelovigen
Bilal Hadfi, de Belg die zichzelf opblies aan het Stade de France, roept zijn familie, zijn naasten en alle moslims op om hun plicht te vervullen. Aan medestanders die nog in het Westen verblijven, raadt Hadfi aan: “Bestrijd de ongelovigen bij hen thuis. Dood ze zoals zij onze vrouwen, onze kinderen en onze ouderlingen doden. Terroriseer hen, vernietig hun woonsten en hun gebedsplaatsen, zoals zij ons moskeeën vernietigen.”

Ismaël Mostefai, een van de schutters in concertzaal Bataclan, roept net als Abaaoud en Hadfi zijn broeders op om hun strijd verder te zetten: “Vrees Allah en hou vast aan uw weg, wees hard voor de ongelovigen en zacht voor jullie zelf.”

Nieuwe aanslagen
De schrijvers van Dâr al-Islam benadrukken dat er nieuwe aanslagen zullen volgen. “De vraag is niet of er opnieuw aanslagen zullen zijn in Frankrijk zoals in november. De enige belangrijke vragen zijn de mogelijke doelwitten en de datum.”

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws