Jongen was twee jaar vermist, tot zijn oma iets hoorde op zolder

De Amerikaanse Dyquain Rogers was ruim twee jaar geleden ineens spoorloos verdwenen. Zijn familie zocht lange tijd naar de toen 21-jarige jongen, maar dacht uiteindelijk dat hij gewoon met de noorderzon vertrokken was. Tot zijn grootmoeder deze week een raar geluid hoorde op zolder.

Op 1 november 2014 kwam Dyquain uit Pennsylvania niet meer opdagen op zijn werk. Zijn familie vond zijn telefoon, portemonnee en bril bij hem thuis. De politie begon een lange zoektocht, maar vond geen spoor van de jongeman. Wel bleek uit zijn laatste berichten op Facebook dat hij niet lekker in zijn vel zat. Zo schreef hij: "Ik heb de laatste tijd geen geluk."

Sinds deze week weet zijn familie eindelijk wat er echt met Dyquain gebeurd is. Grootmoeder Zanobia Richmond (65) hoorde een vreemde klap op zolder en trok op onderzoek uit. Daar vond ze tot haar afgrijzen een gemummificeerd lichaam, waarna ze snel de hulpdiensten belde. De lijkschouwer is ervan overtuigd dat het om Dyquain gaat. Vermoedelijk heeft de jongeman zichzelf om het leven gebracht.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws