Het gaat slecht met Tijn, die 2,5 miljoen ophaalde met zijn nagellak-actie

De zesjarige Tijn Kolsteren haalde voor Serious Request 2,5 miljoen euro op met zijn nagellak-actie. Dat was daarmee de grootste individuele actie ooit. Met Tijn zelf gaat het sinds kerst steeds slechter. Tijn lijdt aan hersenstamkanker. Zijn vader schreef aan 3FM hoe het nu met hem gaat. "De week van Serious Request en de actie van Tijn, waren uiterst bijzonder om mee te mogen maken! Het heeft ons veel kracht, vreugde en plezier gegeven in een moeilijke periode. Daarvoor zijn we iedereen zeer dankbaar!"

"Graag hadden we hiervan lang willen nagenieten. Dit was ons echter helaas niet gegeven. Het was voor ons zeer pijnlijk om te moeten zien dat de gezondheid van Tijn tijdens Kerst zienderogen achteruit ging, zodat Tijn direct na Kerst weer bestralingen moest ondergaan."

"Hoewel Tijn ondertussen ernstige problemen heeft gekregen met lopen, waardoor een rolstoel voor grote afstanden onafwendbaar is geworden, heeft dat ons plezier niet in de weg gestaan." Hij vertelt hoe ze dankzij gulle giften een geweldige reis naar Disneyland Parijs hebben kunnen maken.

"Hoewel er ook een paar moeilijke momenten zijn geweest, hebben wij hoofdzakelijk veel van elkaar kunnen genieten en hebben wij ook veel gelachen. Dit vaak naar aanleiding van grappen van onze twee zoons, die het liefst papa en mama (ook vaak met succes) voor de gek houden!"