80-jarige vrouw gearresteerd omdat ze deze poster had verwijderd

In de Amerikaanse staat Connecticut is een vrouw van 80 gearresteerd omdat ze affiches van Obama met een Hitler-snor van de muur had gerukt. Nancy Lack wordt beschuldigd van diefstal en ordeverstoring, schrijft de Daily Mail. ,,Ik kon niet anders, want voelde me beledigd door de afbeeldingen", aldus Lack, die wist dat het verwijderen en meenemen van de posters haar in de problemen zou brengen. Maar ze was kwaad over de poster. ,,Mijn generatie beleefde de Tweede Wereldoorlog en nazisme is zeer erg."
Aanhangers van Lyndon LaRouche, een politieke activist, waren verantwoordelijk voor de posters en volgden de 80-jarige. Ze beschuldigen president Obama onder meer van oorlogsmisdaden en flagrante schendingen van de grondwet. Nancy Lack verschijnt volgende week voor de rechter en riskeert een celstraf van drie maanden en een geldboete.
 

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. FloatingSoulPeter

  Afgezien van het feit dat een president ook maar een president is en niks bijzonders slaat de hele poster nergens op.
  Het is allemaal een vies korrupt spelletje door de rijken gespeeld.

  Dat hele Occupy gedoe ook. Daar zaten de rijken achter.
  Je moet is kijken hoe weinig mensen die bankenkrisis e.d. interesseert.
  In de houding van veel mensen is totaal niks veranderd en ook in Nederland zijn de meesten pro EU.
  Als ze volgend jaar naar de slachtbank mogen dan komen ze ook niet eens in opstand en gaan ze gewoon door het mes en eindigen als al dat andere vee wat ze normaal zelf eten.

 2. gerrit52

  de wereld slaat door

Reacties niet toegestaan