Emotioneel afscheid Humberto Tan bij Late Night

Samenleving
door anp
zaterdag, 09 juni 2018 om 1:12
emotioneel afscheid humberto tan bij late night1528500016
N i e u w bericht, meer informatie vanaf 4e alinea
AMSTERDAM (ANP) - Humberto Tan kon zijn zakdoekjes in zijn pak houden bij de afsluiting van zijn laatste RTL Late Night. Aan het einde van de show van vrijdag, waarin Humberto onder meer de kijker bedankte, hield hij het droog.
Dat was wel anders tijdens het optreden van Edsilia Rombley. Zij zong het nummer De liefde van je vrienden van Willeke Alberti, een lied dat Humberto naar eigen zeggen aan zijn broers en moeder doet denken. Terwijl Edsilia zong, stroomden bij Tan de tranen over zijn wangen.
Humberto had vrijdag, net als de rest van de week, geen idee welke gasten bij hem aan tafel zaten. Dat bleken Armin van Buuren, Louis van Gaal en John de Mol te zijn. Kensington trad op en ook Luuk Ikink, Humberto's eerste sidekick, keerde even terug.
Aan het einde van de show blikte Humberto terug op een ,,overweldigende week". ,,Late Night heeft mij zo veel gegeven, wat ik ook ga doen in de toekomst, dit zal ik altijd bij me dragen." Tot slot bedankte Humberto iedereen die de afgelopen vijf jaar naar zijn talkshow keek.
Hoewel Humberto afzwaaide, stopt RTL Late Night niet. Na de zomer keert het programma terug met een andere presentator, Twan Huys. Humberto zelf had langer door willen gaan met het praatprogramma, maar RTL 4 koos, mede vanwege teruglopende kijkcijfers, voor een andere koers.