Dronken Nederlanders gooien tafel van 4e verdieping op auto op Mallorca

Drie 21-jarige Nederlanders zijn vastgezet op Mallorca nadat ze stomdronken een tafel uit hun appartement naar beneden gooiden. De tafel beschadigde een auto. Voor de eigenares van de wagen en veel andere Mallorcanen is de maat vol: “Wij willen dit soort toeristen niet langer op ons eiland!”, zeggen ze op Facebook. De arrestanten zijn volgens lokale media Sam P., Ramon O. en Ivo G..

Miryam Sampol Rodriguez , de eigenaresse van de auto op Facebook: ”De schuldigen zijn toeristen die het nodig vonden om hotelmeubilair naar beneden te gooien, grappig toch maar niet heus. Dit is het soort toerisme dat we hier krijgen! Ongeschoolde mensen die denken dat alles moet kunnen, die schreeuwen op straat, spullen van balkons gooien en er zelf ook van af springen en die geen enkel respect tonen voor de mensen die hier wonen.”

“Mensen zoals ik die op 15 minuten rijden van hun werk wonen maar er vaak 45 minuten voor nodig hebben doordat diezelfde toeristen zomaar de straat op lopen en doodleuk in het midden blijven staan zonder te kijken of er auto’s aankomen. Je moet ook voorzichtig zijn als je ze een klap geeft want ze zijn vies, staan midden op de dag naakt op balkons om ons hun edele delen te laten zien en behandelen ons alsof we hun ondergeschikten zijn.”

Bron(nen):   HLN  Facebook