Vrouw wil niet naast driejarig kind zitten en wordt vliegtuig uitgezet

De 32-jarige Valerie Gonzalez had donderdag duidelijk haar dag niet. Ze was op weg naar Las Vegas, maar was al dronken voor ze daar aan kwam. In het vliegtuig ging ze volledig door het lint toen ze erachter kwam dat ze naast een klein kind moest zitten. “Ik ga hier verdomme niet naast een driejarige zitten, ik heb al de hele dag gedronken”, klonk het furieus.

De vrouw die met JetBlue vertrokken was uit Florida om een bezoekje te brengen aan de gokstad in Nevada wilde op eigen houtje ergens anders gaan zitten, maar dat werd niet toegestaan. Op beelden is te zien hoe ze daarover belt met iemand. “Ik heb niets verkeerds gedaan. Ik ga dit vliegtuig in geen geval verlaten”, zegt ze. Als ze merkt dat ze gefilmd wordt, reageert ze boos: “Oh ja, film me maar. Laat dit maar viraal gaan, trutten!” Even later doet ze haar beklag bij een stewardess.

Het akkefietje dat begon omdat ze niet naast het kind wilde zitten, loopt daarna volledig uit de hand. Gonzalez begint te schreeuwen, spuugt naar het personeel en weigert uit te stappen. Ze deelt zelfs nog een klap uit. Als ze besluit geen stap meer te zetten, rest de aangesnelde agenten niets anders dan de vrouw vastgebonden in een rolstoel af te voeren.

Bron(nen):   AD