7 mensen naar ziekenhuis na brand Naaldwijk

Bij een brand in een woning in Naaldwijk zijn meerdere mensen gewond geraakt. Ook moesten enkele mensen uit hun huis worden gered, meldt de brandweer. Zeven mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht omdat ze rook hebben ingeademd. Ter plaatse zijn acht anderen eveneens vanwege rookinhalatie nagekeken.

De brand woedde in de nacht van zaterdag op zondag in een pand aan de Molenstraat, een winkelstraat in het centrum van het dorp. Op de begane grond zit een pizzeria gevestigd. Waar de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. De omliggende woningen zijn door de brandweer ontruimd. De brand is inmiddels uit.

Hoeveel mensen zijn geëvacueerd kon de woordvoerder van de brandweer niet zeggen. Op het moment dat de brand woedde, was er veel uitgaanspubliek aanwezig. Daardoor was de situatie enigszins onoverzichtelijk.

De brandweer is bezig met nablussen en waarschuwt omwonenden voor de rook die daarbij vrijkomt. Mensen die last hebben van de rook wordt geadviseerd ramen en deuren te sluiten en de mechanische ventilatie uit te zetten.