Wonderbaarlijke wederopstanding PSV

Sport
zondag, 15 december 2013 om 18:19
welingelichtekringen header 1
PSV ging na alle malheur van de laatste weken met angst en beven naar Utrecht. Vijf keer achtereen werd de afgelopen weken verloren. Nog een nederlaag zou het zelfvertrouwen nog verder aantasten, en de positie van Philip Cocu verder ondergraven. Maar zie: er geschiedde een klein wonder. Na een half uur stond PSV in Utrecht al met 0-4 voor dankzij doelpunten van Depay (2 keer), Maher en Locadia. In de tweede helft was de scherpte minder en speelde PSV de wedstrijd redelijk ontspannen en superieur uit. Halverwege de tweede helft kreeg De Ridder van Utrecht een tweede gele kaart, waarmee ook de theoretische mogelijkheid van een wederopstanding van Utrecht. Met 10 man kwam Utrecht nog terug tot 1-4. Vlak voor tijd scoorde Maher ten overvloede de 1-5 Na deze overwinning staat PSV op de achtste plaats. Met 13 punten achterstand op koploper Vitesse