Video uit DWDD: het Engels van Louis van Gaal

De  stand-upcomedian Peter Pannekoek heeft in de  'De Wereld Draait Door' zijn licht laten schijnen over het Engelse taalgebruik van Manchester United-coach Louis van Gaal.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Apekool

  Nou zie ik nog zelden Nederlandse TV – zit tegenwoordig overal achter een betaalmuur, ondanks mijn gulle belastingbijdrage – maar dit is een heerlijk stukje; ik heb genoten.

  • vandehoedenderand

   Ik weet niet, hoor. Maar u kunt van uw overweldigende belastingbijdrage waar u heel NL blijkbaar mee onderhoudt gewoon DWDD terugkijken.

   http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/gemist

   Ik doe dat nooit. Ik ben er niet zo’n fan van. Maar aangezien u blijkbaar zo belachelijk veel bijdraagt aan onze staatskas, vond ik het mijn taak om u er even op te wijzen.

   (in antwoord op Apekool)
 2. vandehoedenderand

  Oh, even on-topic en zonder gezeur over belastingbijdrages. Veel Nederlanders van de oudere generatie spreken steenkolenengels. Niet alleen van Gaal. Je ziet – of zag – het ook bij top-CEO’s en toppolitici (ja, die zijn er). Het heeft ze verder nooit in de weg gestaan om internationaal succesvol te zijn.

  Maar het blijft grappig. Nummer 14 had er ook een handje van. Maar dan in het Spaans.

  • FritsB

   Niet alleen de oudere generatie. Peter Pannekoek geeft zelf toe het niet veel beter te kunnen en Matthijs bakt er ook niet veel van, zoals een poosje terug bleek. Waarom dan dit commentaar? Van Gaal probeert het tenminste zelf; er zijn genoeg buitenlandse trainers die hun eigen taal spreken en er dan een tolk naast zetten.

   (in antwoord op vandehoedenderand)

Reacties niet toegestaan