Ophef om provocerende foto van speler Premier League

Weer heeft een speler van de Premier League voor ophef gezorgd. Dit keer met een onsmakelijke foto. De 28-jarige Liam Ridgewell, verdediger van West Bromwich Albion, veegt op de foto zijn achterwerk af met briefjes van 20 pond. The Sun plaatste de foto, wat veel verontwaardigde reacties opleverde. In totaal ligt er voor zo'n 1.000 pond geldbiljetten op de vloer van zijn toilet. De supporters van West Bromwich Albion reageerden woedend. Ridgewell verdient zo'n 20.000 pond per week, terwijl de club uit Birmingham zich bevindt in één van de armste regio's van het land. De foto werd genomen in de badkamer van zijn villa ter waarde van 2 miljoen pond. Een boze fan, die anoniem wil blijven maar naar eigen zeggen wel de groep van boze supporters vertegenwoordigt, stuurde de foto naar The Sun. Hij verklaart: 'De supporters van West Brom verdienen een fractie van wat deze idioot verdient. En toch maakt hij een onsmakelijke grap met zijn fortuin. Ik word er ziek van. We dachten altijd al dat voetballers arrogante en overbetaalde clowns waren en dat wordt hiermee nogmaals bevestigd.' Ridgewell verontschuldigde zich direct tegenover zijn fans: 'Deze foto werd al een hele tijd geleden genomen in mijn privéhuis. Het was als grap bedoeld om een vriend, van wie ik net een weddenschap had gewonnen, op de kast te jagen. De bedoeling was dat alleen hij die foto te zien zou krijgen. Maar helaas is het uitgelekt en ik begrijp dat mensen zich gekwetst kunnen voelen door het beeld. Ik verontschuldig me dan ook als ik iemand beledigd zou hebben.' Een woordvoerder van de club reageerde: 'Dit is een privé kwestie van Liam die openbaar is geworden en onze club in een slecht daglicht plaatst. We zullen de zaak intern behandelen. Wel heeft Lian, sinds hij 11 maanden geleden naar deze club kwam, zich uitsluitend goed gedragen.'

Bron(nen):   The Sun      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. willemZ

    ‘We dachten altijd al dat voetballers arrogante en overbetaalde clowns waren en dat wordt hiermee nogmaals bevestigd’. Boycotten dan die clowns en over het paard getilde jochies. Maar nee, zodra de fans deze clowns een bal zien trappen, staan ze weer gapend en kwijlend van bewondering langs de zijlijn. Ja, zo hou je het probleem in stand.

  2. janneke123

    Het is inmiddels we duidelijk dat voetballers nou niet het meest intelligente soort op deze aardkloot zijn. Het een bonte verzameling van simpele zielen.

Reacties niet toegestaan