Twitter over Guus, Oranje en de schande

Man man man man man man man Eigenlijk gebeurt nu wat iedereen tijdens de wk had verwacht. Totale ineenstorting. Op zo'n moment ben je toch blij dat je geen tv hebt Van Gaal terug. Direct! Op bevel van den Koning! Ik ben gewoon overgeschakeld naar België, dit was gewoon niet meer om aan te zien. Zo slecht zie je 't zelden. Bizar! Past het woord ontgoocheling nog wel op het nieuwe tabloid formaat van @telegraaf ? Zondag 16 november om 18.00 uur dé kraker tegen Letland in de Amsterdam ArenA. Duel tussen nummers drie en vier van poule A. Loop je dan. Met je Oranje muts. In IJsland. Van Persie. Mediatraining maakt meer kapot dan je lief is. I'M LAUGHING #IJSNED IS TRENDING WORLDWIDE

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  Allereerst is het werkelijk heel erg goed en leuk dat Pauw, de Sonja Barendprijs heeft gewonnen. Een dwarse lieve hele goede inteviewer en denker.
  ——————————————————————————————
  Verder kan men wel twitteren maar wat weet men nu intern van deze organisatie.Na de euforie van van Gaal is het heel moeilijk zo’n charismatische man op te volgen.Waarom kijkt men eigenlijk naar zo’n simpele sport ? Een soort boter, kaas en eieren spelletje.

  • Burgermans

   Voetbal is een beschaafde uiting van oorlog. Mensen hebben duizenden jaren lang de natuurlijke behoefte gevoeld om hun stamverbondenheid te vieren en te testen tegen andere stammen.

   (in antwoord op marianne martens)
   • marianne martens

    U heeft gelijk dat zoals Johan Huizinga al schreef, spelletjes en spelen voor iedereen belangrijk is voor de vorming van een evenwichtig individu.In vergelijk met het huidige professionele spel is er ws een groot verschil bv gokken, zwart geld, fraude en intimideren.

    (in antwoord op Burgermans)
 2. Heldoppantoffels

  Ach ja gelukkig is popcorn time er nog!!

  http://www.popcorn-time.se

Reacties niet toegestaan