‘De iPhone 5S komt voor de zomer’

Een Apple-gerucht: voor de zomer komt de opvolger van de iPhone 5, de iPhone 5S. En omdat die geruchten meestal (min of meer) kloppen geven we het door. De nieuwe toestellen zouden kleurrijker zijn, een groter scherm hebben, een betere camera en batterijen die minder snel moeten worden opgeladen. Je kunt kiezen uit vijf kleuren: roze, geel, blauw, zilver met wit en zwart met slate(grijs). Apple zou de iPhone voor het eerst ook in twee schermformaten aanbieden. De eerste productie start in maart/april en het toestel komt in mei/juni beschikbaar, schrijft iPhoneclub "Voorlopig zijn dat speculaties, omdat Apple niets wil bevestigen. Maar een nieuwe versie van de iPhone komt er dit jaar zeker", zegt Yves Bellemans, analist bij de bank KBC in de Belgische media. "Wij geloven dat de toevoeging van kleur aan de iPod Touch serie een proeftuin is voor het toevoegen van kleur aan de nieuwe iPhone die volgens ons in liefst 8 kleuren zal verschijnen", aldus Brian White van Topeka Capital Markets in De Telegraaf. "Uiteindelijk geloven we ook dat Apple een breder kleurenscala naar de iPad brengt." Volgens Amerikaanse bronnen zal Apple tegelijkertijd een nieuwe versie van de mobiele software gaan verkopen, iOS 7. Het aandeel Apple heeft de afgelopen twee maanden zware averij opgelopen. Er moet dit jaar een nieuwe product komen om daarin weer verandering te brengen

Bron(nen):   Daily News  iPhoneclub    

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Het begint er langzaam op te lijken dat ze alleen nog maar bezig is met upgraden en oppoetsen van bestaande producten. Waar blijven de echte nieuwe uitvindingen?

 2. Dead Silence

  Ach…er zijn wat specs van de Samsung Galaxy S4 gelekt. Als die waar zijn dan ligt Apple mijlenver achter. Succes met de iPhone…het volgende doodgeboren kindje. De pijn van zelf vrijwel niets kunnen ontwikkelen behalve een leuke UI komt steeds sterker naar boven. Samsung moet nu nog even hun plannen om tientallen verschillende tablets op de markt te gooien verwezenlijken, en dan kost een Apple aandeel nog maar een paar tientjes.

 3. BartvanOerle

  “batterijen die minder snel moeten worden opgeladen”

  Wordt dit de nieuwe rage: na slow food, nu ook slow charging?

Reacties niet toegestaan