7 dingen waarvan je niet wist dat het kon met je iPad

De iPad heeft, al dan niet met behulp van apps, mogelijkheden die lang niet alle eigenaren kennen. 1.  Je thuis computer bedienen vanaf iedere plaats op aarde Je hebt er een app ( iTeleport) voor nodig, maar het werkt fantastisch 2. Je iPad gebruiken als afstandsbediening van televisie, etc 3. Het toetsenbord splitsen om handiger te kunnen typen. Houd de toets voor toetsenbord vast en druk op 'splits' Je kunt ook kiezen om het toetsenbord hoger op het scherm te plaatsen. Dat gaat met dezelfde knop   4. Er is een 'prive'stand voor dingen die andere mensen niet mogen weten. Ga naar de instellingen van Safari en kijk daar bij de privacy-opties 5. Switchen tussen apps door vier vingers te gebruiken   6. Naar de homepage gaan door met 4 vingers een knijpbeweging te maken   7. Twee keer spatie is een punt.

Bron(nen):   Business Insider      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. André Somers

  Installeer Chrome, en die privestand werkt veel handiger. Voor het bedienen van een PC zijn overigens veel meer applicaties dan alleen iTeleport.

 2. catchit64

  Ik was benieuwd naar dingen die ik nog niet wist maar deze 7 zijn “oude bekenden”

 3. Dead Silence

  Wow, wat een nieuws. Dat kan met iedere tablet. Maar och GOD, het is Apple, en dan is het nieuws.

  • janneke123

   Ik begrijp dat jij geen applefan bent en dat geeft ook niks. Ik snoep wat dat betreft van 2 walletjes en zowel Apple als Microsoft hebben hun voors en tegens dus niet meteen zo fel reageren. Heb je wel eens de moeite genomen om de verschillen, plussen en minnen tegen elkaar af te wegen of praat je gewoon met de apple tegenstanders mee?

   (in antwoord op Dead Silence)
 4. Sievert Schreiber

  Oud nieuws

Reacties niet toegestaan