Met de iStick krijgen iPad en iPhone eindelijk extra opslag

Als je bestanden van je iPad wil overbrengen naar je computer of laptop, of aan een ander wil geven, dan moet dat via dropbox of mail, want een USB-stick past er niet in. Maar nu is er de iStick. Alleen geschikt voor nieuwe versies van de iPad en iPhone met de Lightning connector. Het ding is officieel goedgekeurd door Apple, dus risico's loop je niet. Hij bestaat in versies van 8 tot 128 GB en heeft aan de ene zijde een stekker die past op de Lightning connector en aan de andere kant een gewone USB-stekker.

Bron(nen):   Bonjour      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Hoestnou?

  Niks nieuws. Dit hadden we al met de ‘oude’ 32-pins connector, de iFlashdrive. Beiden veel te duur. En het bestanden uitwisselen kan ook bijvoorbeeld via Dropbox en dat kost je tot 2 Gb alleen een gratis registratie. Dus….

 2. RhodBerth

  En hij is 10x zo duur als normale USB sticks.

 3. Volledig

  De meest gangbare manier is niet via dropbox of mail maar met een kabeltje aan je laptop. Dan kun je via iTunes, fotolader of andere software bestanden overbrengen.

 4. Dead Silence

  Bij andere merken heet dit microSD. Alleen malloten bij Apple verzinnen dit voor 10x de prijs en G3^^^ wordt weer nat.

  • catchit64

   Helemaal mee eens. Ben zelf een iPhone en Samsung gebruiker. De compatibiliteit van de apple met andere Apple spullen is fantastisch maar bestanden heen en weer transporteren van en naar je iPhone is het vooral omslachtig. 1-0 voor alle anderen…

   (in antwoord op Dead Silence)

Reacties niet toegestaan