De iPhone 6 wordt 9 september openbaar. Dit is wat we al weten

1. Hij zal groter zijn. Waarschijnlijk 4.7 inch. Er komt mogelijk ook een versie van 5.5 inch. 2.  Het scherm zal mogelijk gemaakt zijn van safier, dat veel minder snel krast. 3. Vermoedelijk zal ook de resolutie van het scherm hoger zijn. 4. Mogelijk is het scherm instaat om licht te trillen als je iets aanraakt. Dat maakt typen bijvoorbeeld makkelijker. 5. Er komt vermoedelijk een zwarte en een zilveren versie. 6. Hij zal sneller zijn en de batterij is weer iets beter. 7. De camera zal beter zijn. 8. Er zitten mogelijk toepassingen op die het makkelijker maken te betalen. 9. Mogelijk bevat de iPhone 6 ook een barometer (en een thermometer). 10. Dit alles kan onjuist zijn of de grote verrassing is nog iets heel anders.

Bron(nen):   Business Insider      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. KOKUSMAKREEL

  De genoemde punten kan iedereen wel bedenken. Waarom wordt hier altijd zoveel Iphone reclame gemaakt? Ik bedoe, er zijn toch veel betere telefoons?

  • Peter

   Nee, wel goedkoper. Maar ja, een mobiel is een mobiel. Ik kan me echter niet voorstellen dat ze de komputer gaan verdringen. Hoe groot ze het scherm ook maken. Ik vind die 6 te groot worden. Er zit ook geen voordeel aan de 5. Laten we het eens hebben over G4. Ik heb het even geprobeerd en het is bagger. Het zou minimaal 25 mb down zijn, maar in de praktijk is die amper sneller dan 3G. Als je al 4G krijgt. Telfort zou door KPN vrjwel overal dekking hebben. Er zijn nog steeds heel veel grijze gebieden waardoor die terug gaat van 4G naar 3G. En je dateverbruik gaat ook veel harder dan met 3G. Ook al doe je er hetzelfde mee. Ik kijk eigenlijk nooit een filmpje ofzo onderweg. Heb het wel getest een heel kort fragment. Overigens is die 5 euro meer voor 4G het totaal niet waard. Sterker nog, ik denk door dat ze zo rommelen zelfs slechter zijn op bepaalde momenten.
   Wat heb je aan een snellere en grotere mobiel als je geen snel internet hebt ? Ja, wifi misschien. Maar dan nog.

   (in antwoord op KOKUSMAKREEL)
 2. Dead Silence

  Wat een onnozel bericht van de auteur. Maar goed, we zijn het inmiddels gewend.

Reacties niet toegestaan