Ranglijst: de 14 beste smartphones

Business Insider bekeek de belangrijkste smartphones die nu in de handel zijn en maakte een ranglijst.  

#14 BlackBerry Q10

#13 Amazon Fire phone

#12 Samsung Galaxy Note 3

#11 iPhone 5C

#10 Nokia Lumia 1020

w640-5

#9 Nokia Lumia 1520

#8 HTC One M8 For Windows

w640-7

#6 Google Nexus 5

#5 Samsung Galaxy S5

#4 OnePlus One

#3 HTC One (M8)

#2 HTC One (M8) Google Edition

w640-13

#1 iPhone 5S

w640-14
 

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  De 5s op 1 en de Note 3 op 12. Hahahaha. En het niet eens 1 april. Hahahaha…heel interessant tech nieuws van Applefiel G3^^^.

 2. Vogelbeest

  Zelfs de Samsung Galaxy S3 was al beter dan alle apple-phones bij elkaar. Alleen al het feit dat er Blackberry en Apple telefoons in dit lijstje staan geeft aan aan dat de uitgever bang was om Blackberry en Apple te verliezen als adverteerder. Want als telefoon voegen beide merken al jaren niets meer toe. Was deze lijst realistisch geweest hadden de Galaxy S3 en S4 er ook in gestaan en waren er geen apple’s of blackberry’s te bekennen geweest.

 3. RHK

  Grappig lijstje maar lijkt me niet echt de werkelijkheid weer te geven.
  De nummer 1 is een iPhone 5S? Mmm… geloof er niks van en de nummers 11 t/m 14 lijken me ook wat misplaatst voor Nederland of Europa…. Hoeveel mensen heb ik hier nu gezien met een Amazon Fire phone?
  BB Q10 was leuk tig jaren geleden maar nu is het toch echt achterhaalde meuk. Een iPhone 5C, meest overprized prul, staat nog op 11 boven de Note 3 waar ik toch erg veel mensen blij van zie worden (niet mijn favoriete merk overigens, maar het is dan ook niet mijn persoonlijke lijstje)…. komische volgorde. Denk dat het lijstje dus gewoon een weergave is van de best betalende sponsors en welke toestellen deze graag willen pushen 😉
  De BESTE smartphone top 14 ziet er bij andere sites toch echt heel anders uit.

 4. Burgermans

  Niet echt een geloofwaardige lijst als de iPhone 5 op nummer één staat.

 5. Nevil Douglas

  Lachwekkend lijstje, om alle voorgenoemde redenen en om het feit dat niet eens altijd de juiste toestellen zijn afgebeeld. Lachwekkend.

Reacties niet toegestaan