‘Nieuwe iPhones zijn niet aan te slepen’

De nieuwe iPhones van Apple zijn bijzonder populair. Nog voor de officiële lancering meldden meerdere leveranciers vrijdag dat ze niet aan de grote vraag kunnen voldoen. Vooral de iPhone 6 Plus is in de voorverkoop gewild. Ook Apple meldde dat er een recordvraag is naar de grootste van de twee toestellen, zonder daarbij overigens getallen te noemen.
Apple presenteerde deze week twee nieuwe versies van de iPhone. De iPhone 6 is al groter dan zijn voorganger, de 6 Plus gaat daar nog een stapje overheen. De iPhones worden vanaf 19 september geleverd, in eerste instantie in acht landen. Aan het eind van het jaar moeten klanten in 150 landen hun honger naar de nieuwe smartphone kunnen stillen, althans als het apparaat dan verkrijgbaar is.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Dead Silence

    Apple is meester in het verkopen van oude meuk.

  2. Vogelbeest

    Ook iphone gebruikers komen graag aan in 2012. Vergelijk de nieuwe iphones maar met de google nexus 4. De specs zijn identiek. De google nexus 4 is geintroduceerd in 2012.
    De iphone 7 die vermoedelijk in 2016 komt zal dezelfde specs hebben als de HTC one X, de Sony Experia of de Samsung Galaxy S5 (Waterdicht, split screens, multiple users en nog veel meer waar Apple nog nooit van gehoord heeft.
    Apple is doodgegaan toen Steve Jobs ziek werd.

Reacties niet toegestaan