Angst en walging: Gaan miljoenen gebruikers Windows 8 haten?

Over de hele wereld gaan honderden miljoenen mensen er mee werken. De nieuwe Windows-software komt er aan. Iets om naar uit te kijken? Tech-recensent Farhad Manjoo is meedogenloos: "Massa's Windowsgebruikers zullen in opstand komen".
Ze zitten in opperste verwarring en frustratie achter hun scherm, verwacht Manjoo. Na een week werken met Windows 8 schrijft hij: "Ik voelde me totaal verloren, verward, verlamd, boos."
Het is allemaal ingewikkeld en niet gebruiksvriendelijk, zegt Manjoo. Spaar even flink door en neem een Apple, denk je dan. Maar voor de corporate markt is dat niet zo makkelijk. De zakelijke markt werkt bijna helemaal  op software van Microsoft.
Manjoo is niet de enige recensent met kritiek. Techblogger Michael Mace zet als veelzeggende kop boven zijn artikel: "Angst, walging & Windows 8. Waarom ik bang ben voor Windows 8 en waarom u ook bang moet zijn". 
Is iedereen negatief? Nee, dit zei een andere recensent: "Wie Windows elke dag gebruikt vindt het fantastisch. Wie Windows haat blijft er een hekel aan hebben"Zie hier de opgewekte uitleg van Windows 8 door Jensen Harris van Microsoft:
.

Bron(nen):   MichaelMace  SMH  TheWorldIsNotReady  

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. John Bon

    Wordt dit het moment om over te stappen op Linux?

    Net zo goed en VEEL goedkoper dan Apple, en ook veel goedkoper dan Windhoos.

Reacties niet toegestaan