De hele treurige geschiedenis van de iPhone-batterij in één plaatje

Apple slaagt er bij iedere nieuwe iPhone in iets te verbeteren. De snelheid, het scherm, de camera, alles. Behalve één ding: de batterij. Op dit plaatje staat hoelang iedere generatie iPhones in de stand-by modus toekan met de stroom die in de batterij zit. En het beeld is duidelijk: er is al die jaren niets veranderd. Met die ene uitzondering van de iPhone 6, plus. Maar van die iPhone is de batterij niet beter, maar gewoon groter  

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Apple is goed in 1 ding: mensen hun spullen laten kopen. Straks zijn er gekken die 100.000 euro betalen voor een electrische Smart met Apple logo die al leeg is op de hoek van de straat.

 2. PaulusJ

  Net als nu de Tesla gekkies doen.
  Bijna een ton voor batterijen op wielen die net 400 km halen.

 3. Divert

  Apple ontwikkelt helemaal geen accu’s maar koopt ze gewoon in bij haar leveranciers. Net zoals de schermen etc. Ik geloof dat alleen de SOC uit de keuken van Apple komt. Apple is gewoon afhankelik van de stand van de techniek, niet in het ontwikkelen in van.

  Wat ze dan weer wel erg goed kunnen is het vermarkten van bestaande techniek.

 4. amadis85

  Gerard Driehuis,

  om een of andere reden staat jouw naam altijd onder de slechtse conclusies/ artikelen van wel.nl

  1. kan het plaatje niet eens zien.

  2. “Apple slaagt er bij iedere nieuwe iPhone in iets te verbeteren. De snelheid, het scherm, de camera, alles”. als de batterij niet verbetert, gaat hij dus minder lang mee, niet net zo lang. Dus hij verbetert wel degelijk.

Reacties niet toegestaan