Deze 6 handige apps moet je direct installeren

Heb je net een nieuwe telefoon of gewoon behoefte aan een paar handige apps, lees dan snel verder en installeer ze allemaal.

Twilight Het blauwe licht van je smartphone houdt je wakker. Daarom is er voor Androidgebruikers de Twilight-app. Door de geel-rode filter kun je 's avonds nog wat lezen in bed zonder dat je last hebt van het felle licht. Je kunt een timer instellen, waardoor je 's ochtends ook wakker wordt met het gedimde licht. Op de nieuwste iPhones zit al een dimfunctie.

IFTTT If This Then That, ofwel IFTTT helpt je om routinezaken automatisch af te handelen. Je kunt bijvoorbeeld een geautomatiseerd bericht sturen naar je partner als je aan het eind van de dag naar huis gaat of een update ontvangen als het gaat regenen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Pocket In Pocket kun je alle interessante teksten die je online tegen komt opslaan. Zo krijg je een soort bibliotheek vol met alles wat de moeite van het lezen waard is. Het grote voordeel is dat je alle artikelen die in Pocket staan offline kunt lezen.

Pushbullet Wil je niet de hele tijd op je telefoon kijken, laat dan al je notificaties op je computer verschijnen. Smsjes, appjes of twitterberichten worden door Pushbullet van je telefoon doorgestuurd naar je computer.

Clean Master Met dit programma worden allerlei nutteloze bestanden die nog op je telefoon rondzwerven automatisch gewist. Soms heb je bijvoorbeeld een app verwijderd, maar blijven er restanten achter op je telefoon. Door dit soort bestanden weg te halen, blijft je telefoon lekker snel.

Google Translate De beste vertaler die er te vinden is. Handig als je op reis bent en snel even een woord wil opzoeken.

Bron(nen):   HLN