Elon Musk was zonder het te weten op berucht seksfeestje: “Dacht dat het verkleedpartijtje was”

Afgelopen week werd er veel geschreven over een seksfeestje dat in de woning van een bekende investeerder uit Silicon Valley plaatsvond. Ook Elon Musk was daar aanwezig. Hij zou echter niet geweten hebben dat er een orgie ging plaatsvinden.

De ophef ontstond nadat Emilie Chang vorige week een fragment uit haar boek Brotopia naar buiten bracht, waarin ze schrijft over de wilde feestjes in de techwereld die draaien om seks, drugs en alcohol. Het feestje dat wordt beschreven is van Steve Jurvetson, een bekende investeerder van de firma DFJ, wist de Amerikaanse nieuwssite Axion te achterhalen.

De getuige beschrijft dat de vloer was bezaaid met namaakbont en kussens, waarop de gasten zich neervlijden om met elkaar te gaan knuffelen. In een blogbericht vertelt ondernemer Paul Biggar dat hij geen getuige was van expliciet seksueel gedrag, maar dat hij wel Elon Musk herkende als een van de gasten.

Een woordvoerder van Tesla bevestigt dit tegen Business Insider. “Elon was enkele uren op het feestje en vertrok rond één uur nadat hij had gesproken met verscheidene ondernemers die gefinancierd werden door DFJ over technologie en de uitbouw van bedrijven. Hij dacht dat het een bedrijfsfeestje was met een verkleedthema, geen ‘seksfeestje’ en er was geen indicatie dat het dat zou worden na zijn vertrek,” aldus de woordvoerder.

Biggar vertelt in zijn blog: “Ik ging naar huis om 12.30 uur en ik denk dat seksfeestjes niet beginnen voor de saaie fuckers naar huis gaan. Ik wist niet echt zeker dat het een seksfeestje was, begon me op een bepaald ogenblik te vervelen en ging naar huis.”

Maar de entrepreneur zegt ook dat er genoeg signalen waren dat het feest uit de hand zou lopen. “We werden er zeker op voorbereid,” zegt hij. “We werden van tevoren gewaarschuwd dat we niet moesten flippen over de dingen die we er zagen, er waren geen foto’s toegestaan en we mochten zeker aan niemand vertellen wat we hadden gezien. Ik stuurde zelfs een bericht naar mijn medeoprichter: ‘ik denk dat ik ben uitgenodigd voor een seksfeestje.’”

Bron(nen):   HLN