Is dit het moeilijkste en meest verslavende smartphone-spelletje ooit?

Candy Crush, Pokémon Go, Wordfeud, er zijn genoeg verslavende smartphonegames geweest, maar zelden waren ze zo briljant en tegelijkertijd zo frustrerend als ‘Trap Adventure 2′. Het spelletje wordt een meesterwerk genoemd, maar is vrijwel onmogelijk uit te spelen.

De game verscheen vorig jaar al in de Apple Store, maar werd deze week plots bekend toen een van de spelers een filmpje op Twitter postte. De video werd 9 miljoen keer bekeken en het spel is een hype.

‘Trap Adventure’ doet ergens aan Super Mario denken, maar is veel ingewikkelder. Het kan uren duren voor je een level verder komt. In combinatie met het repetitieve deuntje zijn al veel spelers gek geworden van het spelletje.

Maar de ontwikkelaar Hiroyoshi Oshiba heeft gewaarschuwd. “Opgelet, dit zou wel eens het moeilijkste, irritantste en meest frustrerende spel ooit kunnen zijn,” schrijft hij bij zijn game in de Apple Store. “Als je je vaak ergert, raad ik je niet aan om dit te spelen. Het zal je letterlijk gek maken. Zoals ik al zei, deze game is enorm stressvol.”

Overigens zijn er op YouTube al filmpjes opgedoken waarop te zien is dat mensen het spel uitspelen. Succes!

Bron(nen):   HLN