Wat borstenvoorkeur zegt over een man

Je dacht dat het vooroordelen waren, maar ze lijken te kloppen. De Universiteit van Westminster publiceerde een studie in de Archives of Sexual Behavior, die aantoont dat er een relatie is tussen hoe seksistisch een man is en of hij van grote borsten houdt. Een groep mannen - blank, tussen de 18 en 68 - werd getest op hun houding ten opzichte van vrouwen aan de hand van plaatjes van vrouwen. En inderdaad: de seksisten kozen voor vrouwen 'met een flinke bos hout voor de deur'. Blijven twee vragen: zijn mannen met voorkeur voor flinke borsten seksisten, of andersom. En: hoe komen vrouwen met grote borsten aan een leuke man?

4 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. kletsmajoor

    Wie produceert toch deze constante stroom van “interessant” nieuws over “wetenschappelijk” onderzoek gerelateerd aan sexualiteit? Persoonlijk geloof ik sinds de Stapel-affaire helemaal niets meer van de resultaten die door deze sector worden geproduceerd. Het is natuurlijk erg populair bij nieuwssites want het trekt gegarandeerd veel pageviews. Ik ben er zojuist ook weer ingetrapt.

  2. kletsmajoor

    En hoe zit het dan met vrouwen die van grote borsten houden? En vrouwen die van grote piemels houden? En mannen die van grote piemels houden? Zijn die allemaal sexistisch? Of is dit eigenlijk niets anders dan de normale sexuele aantrekking tussen mensen?

Reacties niet toegestaan