Wetenschapper: deze drie signalen vertellen dat je partner vreemdgaat

Achterhalen dat je partner vreemdgaat, is heus geen hogere wiskunde. Wetenschapper Macken Murphy, die onderzoek deed naar het onderwerp, komt op TikTok met drie simpele signalen.

  1. Telefoongeheimen
    Je partner laat zijn of haar smartphone plots geen seconde meer alleen. Het apparaat gaat zelfs mee naar de badkamer. De telefoon wordt ook niet meer gekoppeld aan de autoradio of ligt voortaan op zijn kop, zodat je notificaties niet ziet binnenkomen. Het is een teken dat je geliefde iets te verbergen heeft.
  2. Plotse ijdelheid
    Ineens bekommert je partner zich veel meer om zijn of haar uiterlijk. Er wordt serieus getraind met de gewichten die al maandenlang ongebruikt in de kast liggen, er komt nieuwe hippe kleding of een streng dieet. Deze nieuwe interesse voor het uiterlijk is mogelijk ook voor een nieuw persoon.
  3. Genoeg over haar
    De vreemdganger wil niet over een specifiek persoon praten. Als iemand het vermoeden heeft dat zijn of haar partner vreemdgaat, is er vaak ook een idee wie die nieuwe vlam is. Als er een kortaf antwoord volgt of je partner helemaal niet over die persoon wil praten, moeten er alarmbellen afgaan.

Bron(nen):   The Independent