Zeven dingen die belangrijker zijn dan seks

Volgens een nieuw onderzoek zou 43% van de ondervraagde 700 mannen hun seksleven opgeven in ruil voor het behouden van hun baan. Met oog op de hedendaagse economie kun je het de heren ook niet kwalijk nemen natuurlijk. De afgelopen jaren zijn er meer van dergelijke onderzoeken geweest. Hier een overzicht van zeven andere redenen waarvoor mannen en vrouwen hun seksleven (tijdelijk) aan de wilgen zouden hangen.

Uit onderzoek van SHAPE bleek dat 68% van de ondervraagde vrouwen seks een maand lang op zou geven in ruil voor een beter lijf. Uit een ander onderzoek bleek dat 15% van ondervraagden liever geen seks hadden, dan een weekend zonder iPhone te moeten doorbrengen. Een onderzoek van The Better Sleep Council wees uit dat 12% van ondervraagden seks in zouden ruilen tegen een goede nachtrust.
Vrouwen zijn blijkbaar helemaal gecharmeerd van sociale media, want uit een onderzoek van Cosmopolitan kwam naar voren dat 20% van de ondervraagden liever een week geen seks hebben dan postings van hun vrienden te moeten missen. De uitkomst van een onderzoek van de Boston Consulting Group sluit daarbij aan, waarbij bleek dat 21% van de deelnemers liever een jaar geen seks hadden dan geen internet.
25% van studenten zeiden seks voor een jaar op te willen geven, als ze geen boeken meer hoefden rond te zeulen van college naar college.
En eten blijkt toch belangrijker dan seks. Dat kwam naar voren uit een onderzoek van het blad Bon Appetit, waarbij maar liefst 75% van de ondervraagden aangaf seks op te geven voor hun favoriete prakje.

Bron(nen):   Huffington Post