ECONOMIE
SPORT
VOETBAL
SAMENLEVING
POLITIEK
OPINIE
MEDIA
BEROEMD
LIEFDE
WETENSCHAP
GEZOND
TECH
KLIMAAT
CULTUUR
BOEKEN
FILM
ARCHITECTUUR
Bestaat voedsel met 'negatieve calorieën' echt?
Ziekte, Gezondheid, gezondheidszorg
door
Admin
vrijdag, 06 mei 2016 om 21:03
Er zijn dieetgoeroes die spreken over
voeding
met 'negatieve calorieën', waarbij je meer calorieën verbrandt terwijl je eet dan dat je calorieën opneemt. Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het meestal niet waar. Of toch?
Vorig artikel
Sadiq Khan nieuwe burgemeester van Londen
Volgend artikel
8 horrorverhalen over scheiden
POPULAIR NIEUWS
Het is waarschijnlijk dat we langer zouden leven als we minder eten
Last van je darmen? Deze noot kan je helpen
Is elke dag make up slecht voor je huid?
Hoe schadelijk zijn pfas echt voor de gezondheid?
Briljante Typhoon in Even tot Hier: "Is die stem wel van mij, is het waarheid of AI?"
Duitse Arian (6) na nieuwe 'stille' zoekactie nog niet gevonden
Meer laden