Welingelichte Kringen.nl
VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2016 

GeenStijl verspreidt gerucht: ‘Volkert van der Graaf is vrij’

GeenStijl verspreidt gerucht: ‘Volkert van der Graaf is vrij’
Door - dinsdag 2 oktober 2012, 11:31 in categorie: Samenleving

Nou ja, het is een gerucht en het zou gaan om een eerste proefverlof, maar toch … Volgens GeenStijl heeft Volkert van der Graaf de gevangenis vorige week woensdag tijdelijk verlaten.

‘Het moest vanzelfsprekend in absolute stilte gebeuren. Want stelt u zich de shitstorm eens voor als bekend werd dat hij ergens in een safe stuk bos op de Veluwe zou wandelen. Waarschijnlijk met vrouw en kind. Dan heb je een heel legertje beveiligingsmensen nodig om hem te beschermen tegen militante Fortuynisten met wraakgevoelens. Dat moeten we niet willen in dit land. Daarom was er op de dag van zijn vrijlating zeer strenge beveiliging aanwezig om zijn (tijdelijke) exit in goede banen te leiden. Moest allemaal zeer discreet. Alleen de top wist de details. Het personeel van de gevangenis en betrokken politie hadden een zwijgplicht zodat de operatie undercover bleef’, weet GeenStijl te melden.

Van der Graaf zou in 2014 vrijkomen, na 2/3 van zijn straf te hebben uitgezeten, maar als we GeenStijl mogen geloven is zijn proefverlofperiode nu al begonnen. Volgens andere bronnen krijgt hij juist geen toestemming voor een proefverlof voorafgaand aan zijn vrijlating. Eén van de redenen is inderdaad om hem te beschermen, omdat hij al meerdere keren met de dood is bedreigd.

Bron(nen):   Geen Stijl  Elsevier   bron foto
  • Dead Silence

    En Fredje Teeven, is het waar?