Paul Gascoine weer laveloos gevonden

Hij was een geweldige voetballer, maar lijkt nu onherstelbaar aan de drank. Een paar maanden geleden schonken bewonderaars en vrienden ex-voetballer Paul Gascoine (46) een behandeling in een afkick-kliniek in de VS. Hij raakte daar helemaal clean, leek het. Sinds zijn carrière ten einde is doet Gascoine niet veel anders dan drinken, maar de behandeling leek effectief. Deze week werd hij door een voorbijganger toch weer gevonden op de stoep van een hotel in Londen, in een wolk van gin. Zijn krukken - hij loopt ook slecht door de drank - lagen naast hem. Maar dezelfde vrienden komen hem weer te hulp. Hij is weer naar een afkickkliniek en vandaar uit laat hij weten: 'ik ga de alcohol verslaan'

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Kwestie van tijd. Alvast R.I.P..

  • marianne martens

   u geeft een heel hard oordeel over een medemens, u weet natuurlijk wel dat verslaving een ziekte is waar je heel moeilijk van afkomt.Deze man heeft wel veel schoonheid gebracht met zijn voetbaltechnieken en het te laten zien aan mensen, dat hij de grote weelde niet aan heeft gekund is treurig maar niet onbegrijpelijk.

   (in antwoord op Dead Silence)
   • catchit64

    Beste Marianne. Ik lees je reacties altijd met plezier en ben het niet altijd met je eens maar en nu ook niet.

    Schoonheid en voetbal gaat helaas niet samen dus dat is een contradictio in terminis als je het mij vraagt en wat betreft de verslaving als ziekte, daar heb je wel gelijk in maar ik ben van mening dat je een maximum moet hangen aan de behandeling van verslavingen.

    Hij is al heel lang verslaafd en al behandel je door tot je een ons weegt dit soort verslaafden willen gewoonweg niet worden geholpen.

    Het is hard maar ik denk dat het zonde is van de tijd en het geld om dit soort types te helpen.

    (in antwoord op marianne martens)
   • Dead Silence

    Yip, de realiteit is ook hard en heb genoeg meegemaakt in mijn omgeving en dierbaren verloren om dat in te zien.

    (in antwoord op marianne martens)

Reacties niet toegestaan