Huisregels

Omdat het modereren van alle discussies op de site bijna een dagtaak dreigde te worden is de reactiemogelijkheid van de site gehaald. Wij genieten van de rust die dit met zich mee brengt en focussen ons weer op het publiceren van leuke berichten.
Onderstaand reglement is dus niet meer in gebruik.
We waarderen het dat u uw mening geeft over de artikelen op onze site.Om de site voor iedereen leuk te houden zijn er een aantal huisregels waaraan wij u willen houden betreffende het plaatsen van reacties op de site.
Een reactie moet iets toevoegen aan een artikel. Het moet de waarde voor de volgende bezoeker verhogen. Een reactie die voor de volgende lezer niet iets duidelijk maakt over het artikel, iets toevoegt, kritiek levert, informatie geeft, maakt de site niet beter. Reacties die slechts zijn te begrijpen in relatie tot elkaar horen niet op onze site thuis.
Als uw reactie is verdwenen, was deze naar onze mening niet van waarde voor volgende bezoekers. Net als dagbladen en tijdschriften sinds mensenheugenis al doen selecteren we reacties op relevantie voor de lezer.En als u uw overtuiging slechts onder woorden kunt brengen door anderen  enge ziektes toe te wensen of uit te maken voor ongedierte kan uw reactie niet blijven staan.Wacht met reageren tot u weer kalm bentU hoeft ook niet uit te leggen dat Welingelicht geen goede site is, of dat er slecht wordt geschreven. Als dat u stoort hebben wij een goede raad: verdwijn en blijf weg.Als u meent dat er inhoudelijk iets niet klopt of een aanvulling op zijn plaats is, wees dan van harte uitgenodigd om dat via een reactie te laten weten. Het kan de informatie verrijken.
Uiteraard heeft ook Welingelichte Kringen te maken met wettelijke regels. Reacties die hier in onze ogen mee in strijd zijn zullen wij verwijderen van de site. Wat wij niet toestaan is onder andere: racisme, anti-semitisme, extreem taalgebruik en bedreigingen. Daarbij willen wij niet dat er onder verschillende namen door dezelfde persoon een reactie wordt gegeven. Indien u gebruik maakt van wegwerpemailadressen of meerdere accounts aanmaakt op Welingelichte Kringen dan zullen wij deze verwijderen.
We vinden het jammer als u een artikel op de site niet waardeert. Een discussie hierover onder het artikel is voor ons echter niet van toegevoegde waarde. Indien u de site niet interessant vindt zijn er voldoende andere sites op internet te vinden.
Discussies over of het verwijderen van een reactie terecht is of niet zijn zinloos en zullen wij gelijk verwijderen. Indien wij te vaak uw reacties moeten verwijderen van onze site zullen wij u een ip-ban geven zodat u niet langer kunt reageren op berichten.
Er zijn bezoekers die deze regels ouderwets vinden. Niet echt internet 2.0. Misschien is dat waar, maar dat is dan maar zo.
Soms blijven er berichten staan die eigenlijk niet kunnen. Dan heet het dat de redactie berichten selectief verwijdert. Waarschijnlijker is dat het bericht aan onze aandacht is ontsnapt. We kunnen namelijk niet alle berichten lezen. U kunt een ongewenste reactie melden via het contactformulier.
Deze huisregels zijn opgesteld door de redactie van Welingelichte Kringen en kunnen te allen tijde aangepast worden.