Kijkers boos op Martien Meiland die na zeker 6 glazen wijn nog gaat rijden

De familie Meiland heeft zich de woede van de kijker op de hals gehaald door na veel te veel wijntjes op de solex te stappen.

Martien, Erica, Maxime, Montana en Dirk verkenden in de uitzending van gisteravond de Achterhoek op de brommer. Ze maakten diverse tussenstops waarbij de nodige alcoholische versnaperingen op tafel kwamen. Op het eerste terras begint Martien al met twee glazen rosé. Dan volgt er nog een terras met wijn en op een derde stopplek komen de shotjes op tafel.

"De drank maakt van de weg een hindernisbaan", klinkt de voice-over. Weer een terrasje verder gaan er nog meer wijntjes plus twee shotjes naar binnen. "Ik heb denk ik wel vier rosé op", maakt Martien de balans op. "Veel meer", corrigeert Maxime hem. "Op het laatste terras vier. Maar die daarvoor ook twee."

Op Twitter reageren kijkers boos. “Met meer dan 4 wijntjes en 3 shotjes stapt Martien Meiland gewoon op de Solex. Schaam je, Martien", klinkt het. En: “Voor de familie Meiland gelden de regels niet meer?” Iemand anders reageert: “Alcohol drinken en daarna op een rijdend motorvoertuig stappen?”