Heleen van Royen over blote selfies,tampons en sperma

Volgens twitter is het exhibitionisme van Heleen van Royen nu zo doorgeslagen dat ze zelfs haar tampons op tv toont. Zie haar bijzondere optreden bij DWDD  

17 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Het zal je moeder maar zijn. Volgens mij heeft ze onder de molen gestaan met windkracht 12.

 2. Desperanto

  Wat was nog maar één van de woorden die onlangs in de online Van Dale werd opgenomen?

  • Diederdick

   Attentieprostituee?
   En wat reageermeneer zegt.

   En Aarsman (what’s in a name…); taboedoorbrekend, mocht wat!

   Het publiceren van foto’s van gebruikte tampons die uit een ouwe doos worden getrokken is niet taboedoorbrekend maar eerder voer voor een specifiek soort fetijisten. Het het niet gecheckt maar volgens mij zit internet vol met van dit soort ransporno.

   Volgende stap is van Royen die afdrukt tijdens het poepen?
   Ook taboedoorbrekend?

   (in antwoord op Desperanto)
 3. reageermeneer

  Wanneer je dit smakeloos vindt, word je weggezet als preuts. Ik vind het goor. Volgens mij lijdt ze aan een agressieve vorm van narcisme, self obsessed en kan het verouderingsproces niet aan.

  • Kopje thee

   Precies, die preuts-kaart wordt veel te snel getrokken om critici van dit soort platvloerse onzin de mond te snoeren. Ze kan niet schrijven, maar verkoopt wel. Door dit soort holle fratsen. Is dat eerlijk? Nee. Er zijn zoveel kunstenaars die wel wat kunnen en zouden dromen van deze (media) aandacht voor hun werk waar ze serieus hun leven aan wijden. DWDD: next! Doorzappen.

   (in antwoord op reageermeneer)
 4. Karl Ruprecht Kroenen

  Vreemd mens.

  Wat zal dat gestonken hebben zeg, ik moet er maar niet meer bij stilstaan, dat ik nog gekeken heb ook.
  Ik dacht eigenlijk dat ze gewoon met een tampon rond zwaaide op een foto of zoiets, maar dat we dan zoiets goors te zien krijgen?
  Duurt weer een paar dagen voordat dit beeld uit mijn systeem weg is.

 5. Robin

  Gisteren gemist. Ik heb het nu eens helemaal uitgekeken en ben wederom diep onder de indruk van de manier waarop ze zich weer het nieuws in weet te manoeuvreren. Gezien de reacties raakt ze een gevoelige snaar bij preutse en puriteinse Nederlanders. Fijn dat ik in een land leef waar mensen dit soort boeken kunnen schrijven zonder gestenigd te worden en waar de media er aandacht aan mogen besteden zonder dat de studio’s bestormd worden door een met kapmessen zwaaiende zeloten.

  • Vestzak

   Mens, overdrijf toch niet zo. Het is een goedkope manier om aandacht te trekken. Als ze een milligram talent zou hebben, had ze dit niet nodig. Maar dat heeft ze niet.

   Als ik denk aan vrijheid, denk ik aan het tekenen van cartoons van een bepaalde profeet, of het afstappen van een barbaarse religie zonder dat je keel wordt doorgesneden, of het benoemen van pedofilie in een bepaalde kerk, of aan klokkenluiders die smerige praktijken bij de overheid aankaarten.

   Waar ik in elk geval niet aan denk zijn bloederige tampons van een borderline schrijfstertje met een narcistische gedragsstoornis.

   Maar goed, ieder heeft recht op zijn eigen helden en heldinnen.

   (in antwoord op Robin)
   • Robin

    Oh. Dat dan toch wel.. Gelukkig maar.

    (in antwoord op Vestzak)
    • Vestzak

     Ben blij dat ik in een land leef waar ik dit walgelijk mag vinden, zonder preuts of puriteins te zijn…

     Of juist preuts of puriteins mag zijn. Ook goed.

     (in antwoord op Robin)
 6. Meester Proper

  Fantastisch optreden van Heleen. Vooral de schaamte van de nogal preutse Matthijs en het onbegrip de volstrekt geesteloze Erben was leuk om te zien.

 7. Vestzak

  Ranzig mens. Werkelijk smerig. Je zult haar maar fantastisch vinden…
  Maar goed, DWDD is al langer een podium voor uitgerangeerde oude vrouwen waar niemand meer op zit te wachten.

  • marianne martens

   HEB JE WEL EENS IEMAND OP EEN GESLOTEN AFDELING OVER DE GROND KRUIPEND MET PSYCHOTISCHE WAANBEELDEN, GEZIEN?
   JE KUNT VINDEN WAT JE VAN HAAR WILT, ZE HEEFT TABOES DOORBROKEN, BESTSELLERS GESCHREVEN, BOEK VERFILMD.DAT ZE EEN KURK IN BEELD LAAT HANGEN, IS NIET MIJN DING.HET IS WEL REALITEIT DAT MILJOENEN VROUWEN PER DAG ZO’N DING ER IN DOEN EN ERUIT HALEN. OUDERE VROUWEN DAAR -IN-TEGEN HEBBEN WEER ZO’N LAP. HOEVEN ZE ZOALS 60 JAAR GELEDEN NIET TE WASSEN EN AAN DE WASLIJN TE HANGEN.

   (in antwoord op Vestzak)
 8. Lio

  Wat een ordinaire stoephoer zeg.

 9. ellocin

  Wat wordt het volgende in DWD: een close-up van een klaarkomende penis van een bekende Nederlander? (doen nl ook alle mannen, net zoals alle vrouwen tampons uit trekken), of een close-up van neukende genitaliën van een bekende Nederlander? (doet ook een groot deel van de bevolking) en inderdaad, poepen ook…..

Reacties niet toegestaan