Marilyn Monroe had ook een relatie met een zestienjarige

Enkele dagen voor de 50e sterfdag van Marilyn Monroe worden er verschillende beweringen over het liefdesleven van het sekssymbool gedaan. Zo zou Marilyn naast het verleiden van mannen ook van vrouwelijk schoon houden. Uit het nieuwe boek Marilyn Monroe: My Little Secret van Tony Jerris blijkt nu ook dat Marilyn een zestienjarig meisje verleidde. In het boek vertelt Jane Lawrence dat ze door de toen 29-jarige Marilyn op de mond werd gekust: 'Ze leunde voorover en kuste me vol op de mond, heel zacht en langzaam. Ik ging bijna hyperventileren.'  Hoewel Lawrence wel hield van de kussen van Monroe denkt ze niet dat Monroe echt lesbisch was: 'Ze was gewoon een vrije geest. Ze was een erg open persoon' , aldus Lawrence.

Bron(nen):   La Stampa      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. John

  Er zijn (alleen al in de US en VK) 56 (!) boeken volgeschreven over MM.
  Natuurlijk kan nog niet eens de helft van waar daarin staat waar zijn, ze is immers maar 36 jaar geworden. De meeste zijn geschreven tot glorie van de naam en portemonnee van de schrijver en uitgever. En het gáát maar door… Gelukkig hoeft ze het niet te vernemen.
  “Fame stirs up envy, it makes people hate you” (MM) “I am not an angel, but I am not the devil … if I always played by the rules, I would have gott’n nowhere” (MM).
  “She would have been happier, if she had been dumber” (John Huston).
  Voor Norma Jeane: “Ik hoop toch zo dat je gewiegd wordt/ als je nu nog ergens bent”

 2. Burgermans

  Iemand een kusje geven, dat is nog geen relatie met iemand hebben, Lynn.

Reacties niet toegestaan