Boer Zoekt Vrouw: Werkgever Erik haalt hard uit naar boerin Annemiek

Beroemd
zondag, 26 april 2020 om 11:08
welingelichtekringen header 1
Boerin Annemiek stuurde zowel Jelte als Erik naar huis, zo was te zien in de uitzending van Boer Zoekt Vrouw twee weken geleden. De eerste vond ze niet leuk en de tweede woonde te ver weg. Een lijmpoging van presentatrice Yvon Jaspers vorige week mocht niet baten.
Het was misschien wel het vreemdste einde ooit van een logeerweek, maar ook weer niet geheel onverwacht. Annemiek maakte veelvuldig kenbaar dat alle mannen die ze had uitgekozen haar weinig deden. Als ze paardenfokker Erik echt zo leuk had gevonden, hadden ze wel een oplossing gevonden voor die 'enorme' afstand van 70 kilometer.
Erik runt samen met zijn ouders een paardenfokkerij in Gelderland. Daarnaast helpt hij mee op de zorgboerderij van Zwier van der Weerd. Waar Erik een spreekverbod heeft opgelegd gekregen van Boer Zoekt Vrouw mag Van der Weerd wel zijn zegje doen. Dat doet hij in roddelblad Weekend.
"Ik heb zo mijn bedenkingen over het programma," zegt hij. "Het is leuk dat Annemiek eraan meedoet, maar wat ik mij afvraag: hebben die jongens überhaupt de kans gehad om intens met dat meisje te praten? Dan komt Yvon, zo’n moederfiguur naar de boerderij om de boel te sussen en vraagt ze aan Erik: ‘Wil jij wel wel?’.”
De eigenaar van de zorgboerderij denkt dat de mannen die bij Annemiek kwamen logeren achteraf niet blij zijn met hun deelname. De koele boerin liet zich vaak negatief over hen uit. "Hadden die jongens geweten hoe ze over hen dacht, dan weet ik niet of ze zo lang gebleven waren,” klinkt het.
Bron(nen): DenD